Esra Erol'da - Mustafa-Ceyda ile Ercan-Pamuk aşkında sürpriz gelişme!

Esra Erol'da programının dünkü bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı...
Esra Erol İzdivac 


Günün en çok izlenen programlarından olan Esra Erol'un hazırlayıp sunduğu Esra Erol'da'nın son bölümünde izleyenleri şaşırtan anlar yaşandı.

Geçtiğimiz gün Pamuk Hanım'a talip olarak gelen Ercan Bey ile Ceyda Hanım'ın daha önce bir süre birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Bu duruma çok kızan Mustafa programı terk etmişti.

Esra Erol'un dün ekranlara gelen bölümünde bir sürpriz gelişme yaşandı. Ceyda, 'Böyle devam edecekse ayrılalım' dedi ve stüdyoyu terk etmeye kalktı. Erol araya girerek Ceyda'yı engelledi. Konuşmaya devam eden Ceyda ile Mustafa çiftinin arası düzeldi.



Mustafa program çıkışı İnstagram sayfasından bu fotoğrafı paylaştı ve altın şu notu düştü: Hadi bakalımm 1. Ayımız kutlu olsunnn

Esra Erol Hakkında
Hayatı Polis olan babasının 3 kız çocuğundan ortancasıdır. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir. Kariyeri Turkuaz (Kanal D) Siemens Mobile Kuşak Sunucu (Teknoloji TV) Dest-i İzdivaç (Flash TV) Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) Esra Erol'da Evlen Benimle (atv) Esra Erol'la (FOX) Oyunculuk deneyimi Kalp Gözü (TV Dizisi) (Kanal 7) - 2004 Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV) - ...
devamı
4 Mart 2017 Cumartesi günü yayınlandı