Esra Erol'da - Murat Arı ile Elnara Canlı Yayında Nikah Kıydı!

Bugüne kadar yüzlerce mutlu yuvanın kurulmasına vesile olan Esra Erol, gelin ve damat adaylarını buluşturmaya devam ediyor.
Esra Erol Esenler Belediyesi İzdivac Nikah Töreni 


Birçok çifti tanıştırıp, evlendiren Esra Erol, bir mutluluğa daha imza attı. Esra Erol'da birbirilerini tanımaya başlayan Murat ile Elnara, bugün (02 Mart Çarşamba) canlı yayında evlendi. Hayatlarını birleştiren çifte, nikâh cüzdanlarını Esra Erol'da takdim etti.

Evlenmek istediklerini önce Esra Erol'a daha sonra ise gerekli birimlere bildiren çiftin nikâhını Esenler Belediyesi Evlendirme Dairesinin Nikâh Şefi Musa Erguvan kıydı.

Esra Erol Hakkında
Hayatı Polis olan babasının 3 kız çocuğundan ortancasıdır. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir. Kariyeri Turkuaz (Kanal D) Siemens Mobile Kuşak Sunucu (Teknoloji TV) Dest-i İzdivaç (Flash TV) Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) Esra Erol'da Evlen Benimle (atv) Esra Erol'la (FOX) Oyunculuk deneyimi Kalp Gözü (TV Dizisi) (Kanal 7) - 2004 Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV) - ...
devamı
3 Mart 2016 Perşembe günü yayınlandı