Esra Erol'da - Evlilik teklifini duyan gelin adayı Pamuk bayıldı!

Esra Erol'da'nın dünkü bölümünde ilginç anlar yaşandı. Gelin adayı Pamuk, Tarık'ın evlenme teklifi esnasında kendinden geçerek bayıldı. Canlı yayında baygınlık geçiren Pamuk'a acil olarak müdahalede edildi. Kısa sürede kendine gelen Pamuk, 'Çok heyecanlandım, ilk kez böyle bir şey başıma geldi' dedi.
Esra Erol Evlilik Teklifi Ali Özbir İzdivac 


Atv ekranlarında hafta içi her gün izleyicisiyle bululşan Esra Erol'da yeni bölüm ile ekranlara geldi.

İzdivaç programının en dikkat çeken çiftlerinden olan Pamuk ile Tarık çifti canlı yayında evlilik teklifi için seyircinin karşısına çıktı. Evlilik teklifine başlayan Tarık'ın sözlerini duyan Pamuk fazla dayanamadı ve heyecanına yenik düştü.

Canlı yayında baygınlık geçiren Pamuk'a hemen müdahale edildi.

Ekran başındaki izleyicinin de tedirgin olduğu anlarda programa tekrar geri dönüldü. Pamuk, bayılmasının nedenin çok heyecanlandığını ve yaptığı rejimden dolayı hiç bir şey yemediğine bağlı olduğunu belirtti.

Esra Erol Hakkında
Hayatı Polis olan babasının 3 kız çocuğundan ortancasıdır. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir. Kariyeri Turkuaz (Kanal D) Siemens Mobile Kuşak Sunucu (Teknoloji TV) Dest-i İzdivaç (Flash TV) Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) Esra Erol'da Evlen Benimle (atv) Esra Erol'la (FOX) Oyunculuk deneyimi Kalp Gözü (TV Dizisi) (Kanal 7) - 2004 Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV) - ...
devamı
27 Mayıs 2017 Cumartesi günü yayınlandı