Esra Erol: Burası Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü değil

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un hazırlayıp sunduğu ''Esra Erol'la'' isimli izdivaç programında ilginç anlar yaşandı.
Esra Erol Zuhal Topal Evleneceksen Gel Atv İzdivac 


Esra Erol'ın dünkü bölümünde 43 yaşındaki Refika Hanım ile 52 yaşındaki İsmail Bey'in evlilik kararları stüdyodakileri birbirine düşürdü.

Kendisine İstanbul'dan ev almasını isteyen Refika Hanım'ın teklifi Esra Erol başta olmak üzere locadaki gelin ve damat adaylarının büyük tepkisini çekti. Erol bu sözlerin ardından 'Kusura bakmayın ben bu nikahı kıymam burası Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü değildir' dedi.

Esra Eol'un son olarak 'Ben bu nikahı tek bir gerekçeyle kıyarım. Nikahtan önce evlilik sözleşmesi yaparsanız bu iş olur' demesine gelin adayı Refika Hanım'ın 'Kesinlikle hayır' cevabını verdi.


Esra Erol Hakkında
Hayatı Polis olan babasının 3 kız çocuğundan ortancasıdır. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir. Kariyeri Turkuaz (Kanal D) Siemens Mobile Kuşak Sunucu (Teknoloji TV) Dest-i İzdivaç (Flash TV) Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) Esra Erol'da Evlen Benimle (atv) Esra Erol'la (FOX) Oyunculuk deneyimi Kalp Gözü (TV Dizisi) (Kanal 7) - 2004 Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV) - ...
devamı
Zuhal Topal Hakkında
Sihirli Annem dizisinde "Suzan" adlı karakteri canlandırmıştır. atv'de yayınlanan Selena adlı bir dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden ayrıldı. Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam (dizi) dizisinde bir kaç bölümde Esra Erol rolünde oynamıştır ve büyük beğeni toplamıştı. Esra Erol...
devamı
24 Aralık 2016 Cumartesi günü yayınlandı