Erkan Tan: İnadına edep inadına terbiye

Gazeteciler Soner Yalçın ve Uğur Dündar'ın bir televizyon programında söyledikleri sözlere tepkiler devam ediyor.
Uğur Dündar Soner Yalçın Erkan Tan 


Son eleştiri Beyaz TV sunucusu Erkan Tan'dan geldi. Sarıyer'den kendisine iletilen Atatürk ve Latife Hanım'ın resimlerini ekrana getiren Erkan Tan, “İnadına mini etek inadına dekolte diyenler yalan söylüyorsunuz” dedi.

Latife Hanım'ın kıyafetlerine dikkat çeken Erkan Tan, “İnadına mini etek inadına dekolte diyenlere inat inadına edep, inadına terbiye, inadına inanç, inadına iman” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Soner Yalçın, Uğur Dündar'ın programında kadınlara seslenerek “İnadına mini etek, inadına dekolte giyeceksiniz” demişti. Uğur Dündar da bu sözlere “İnadına kızlı erkekli oturacaksınız” diyerek destek çıkmıştı.

Uğur Dündar Hakkında
1970 yılında TRT’nin açtığı sınavları kazanarak, İngiltere’de BBC yayın örgütünün “Televizyonda Yapım-Yönetim” kursuna katıldı. Türkiye’ye döndükten sonra TRT’de yapımcı, yönetmen ve sunucu olarak değişik Tv programlarına imza atan Dündar, 1978 yılı Sedat Simavi Vakfı ödülünü kazandı. Uğur DÜNDAR sonraları İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitelerinde “Tv programcılığı” derslerinde lisansüstü hocalık yaptı. TRT’de 20 yıl süreyle çalıştı. U...
devamı
Erkan Tan Hakkında
Şırnak kökenli olan babası Hikmet Tan, Şebinkarahisar kaymakam vekilliği, Türkoğlu, Tekman, Foça, Erbaa, Çerkezköy, Altındağ, Osmangazi ve Tirebolu ilçelerinde kaymakamlık, Giresun vali yardımcılığı, van ve Adıyaman illerinde de valilik yaptığından çocukluğu ve gençliği buralarda geçmiştir. Bu sebeple ilkokula Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde başladı, , Erzurum’un Tekman ilçesinde devam etti, İzmir’in Foça ilçesinde ilkokulu bitirdi. Ortaokulu...
devamı
30 Ocak 2015 Cuma günü yayınlandı