Erkam Aydar- Vur Gitsin Beni - İZLE (O Ses Türkiye)

Yarışmaya Gaziantep'ten katılan Mustafa Bozkurt isimli yarışmacı, Ahmet Kaya'nın'Hani Benim Gençliğim' isimli parçasını seslendirdi.
Erkam Aydar İbrahim Tatlıses Mustafa Sandal Ahmet Kaya 


> O SES TÜRKİYE'DE FİNALE DOĞRU (TIKLA) <

Salondan büyük alkış alan yarışmacı, Acun Ilıcalı ve seyircilerin isteği üzerine şarkıyı tekrar seslendirdi. Büyük beğeni toplayan Gaziantepli yarışmacı, Mustafa Sandal'ın ilk tercihi oldu.
İbrahim Tatlıses'in yorumuyla müzikseverlerin gönlüne taht kuran “Vur Gitsin Beni” adlı parçayı seslendiren Erkam Aydar'la, Semiramis arasında tercih yapmak zorunda kalan Mustafa Sandal; Erkam'ı tercih ederken, Semiramis'e de piyango vurdu.

Mustafa Sandal; Semiramis'i yarışmadan eledi ama vokalisti olarak yanına aldı.

Semiramis, elenen yarışmacıların en sevinçlisi oldu. Mustafa Sandal'ın'Benim ekibimdensin, benim vokalimsin!' sözleri üzerine gözyaşlarına boğulan Semiramis,'Bundan sonra çok daha fazla çalışacağım' dedi.

BEYAZ GAZETE


İbrahim Tatlıses Hakkında
Adanalı bir sinemacının, inşaatta sesini duymasıyla birlikte önce Adana'da ardından Ankara'da çeşitli gazinolarda sahneye çıktı. 1975 yılında çıkardığı "Ayağında Kundura" adlı plakla tüm Türkiye'ye sesini duyurdu. Ardından "Sabuha", "Dom Dom Kurşunu", "Bir Mumdur" gibi türküleriyle ününü pekiştirdi. "Allah Allah", "Kara Zindan", "İnsanlar" ve "Fosforlu Cevriyem" gibi albümleri büyük ilgi gördü. "Allahım Neydi Günahım", "Yakamoz", "Yol Ver Dağlar...
devamı
28 Ocak 2013 Pazartesi günü yayınlandı