Ekrem Kızıltaş: Yakıp yıkarak hak mı aranır?

CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın modere ettiği ' Tarafsız Bölge ' programında bu hafta HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ' Sokağa çağrısı ' masaya yatırıldı.
Selahattin Demirtaş Tarafsız Bölge Orhan Kemal Orhan Kemal Cengiz Ekrem Kızıltaş 

Today's Zaman yazarı Orhan Kemal Cengiz, Kobani operasyonlarını bahane ederek 50'den fazla insanın hayatını kaybettiği 6-7-8 Ekim olaylarını ' Demokratik Hak ' olarak nitelendirince, gazeteci-yazar Ekrem Kızıltaş sert çıktı.

BÖYLE HAK MI ARANIR?
Kızıltaş, Orhan Kemal Cengiz'e ' Beyefendi molotof kokteyliyle, maskeyle, taşla, sopayla yakıp, yıkıp, yağmalayarak hak mı aranır? Siz 6-7-8 Ekim2de Türkiye'de değil miydiniz? Bu tarihlerde bu hak mı kullanıldı? ' sözleriyle tepkisini dile getirdi.

BEYAZ GAZETE
Selahattin Demirtaş Hakkında
Selahattin Demirtaş 1973 yılında Diyarbakır’da doğdu, ilkokul ve liseyi burada bitirdi. Lise sonrasında 9 Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu’nda okumaya hak kazanan Demirtaş, iki yıl okuduğu bu bölümden politik gerekçeler nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Ardından bir kez daha girdiği üniversite yerleştirme sınavında Ankara Üniversite Hukuk Fakültesi’nde okumaya hak kazandı ve başkente taşındı. Hukuk Fakültesi’nden mez...
devamı
11 Aralık 2014 Perşembe günü yayınlandı