Duygu Çetinkaya Survivor'dan elendi

Survivor 'da ilk elenen isim Duygu Çetinkaya oldu.
Survivor Duygu Çetinkaya Survivor All Star 2015 Ünlüler 


Tv 8'de ekrana gelen Survivor Ünlüler Gönüllüler All-Star yarışmasının ilk elenen ismi kavgalarıyla gündeme gelen Duygu oldu.
Survivor 2015 All star 'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Survivor 'da Turabi birinci oldu ve Duygu 'nun karşısına elenmek üzere çıkacak ismi belirledi. Duygu ile Turabi 'nin seçt iği isim arasında en düşük SMS oyunu alarak isim Duygu oldu.

DUYGU ELENDİ
Halk oylamasında birinci seçilen Turabi, Duygu'nun Hilmicem'i karş ısına çıkardı. SMS sonucu alınan oy sıralamasına göre daha az oy alan Duygu Survivor'a veda eden isim oldu.

KAVGALARIYLA ÜNLÜYDÜ
Duygu gerek Gönüllüler gerekse Ünlüler takımından bazı yarışmacılarla sürekli sürtüşme içerisindeydi. Bu elemeyle birlikte Survivor All Star'a veda eden ilk isim Duygu Çetinkaya oldu.
Öte yandan Adaya veda edecek olan isim açıklanmadan dakikalar önce Hilmi Cem ve Duygu arasında hararetli tartışmalar yaşandı.
BEYAZ GAZETE


Duygu Çetinkaya Hakkında
Eğitim ve öğrenim yaşantısını yoğun bir tempo da geçirmiş olan sanatçı, babasının asker olması nedeniyle farklı farklı şehirde yaşamak ve okumak zorunda kalmıştır. Ankara, İzmir, İstanbul, İskenderun, Erdek, Gölcük yaşadığı şehirlerin sadece birkaçıdır. İlköğretim öğreniminin bir kısmını Ankara Fatoş Abla Kız Kolejinde sürdürmüş olan sanatçı, geri kalan eğitim ve öğrenim hayatını İskenderun'da tamamlamıştır. Ortaokul yıllarını Erdek'te,lise hazır...
devamı
Survivor All Star 2015 Hakkında
Survivor All Star 2015...
devamı
4 Mart 2015 Çarşamba günü yayınlandı