Duygu Çetinkaya'dan Bozok'a jet cevap

Bu sene All Star formatıyla ekrana gelen Survior yarışmasında ünlüler ve gönüllüler artık aynı adada yaşıyor. Her iki takımın yarışmacıları birbirlerini tanımaya çalışırken eski yarışmacılar hakkında da konuşma fırsatı buluyor. Bunun son örneği Hakan ve Bozak arasındaki Duygu Çetinkaya sohbeti oldu.
Duygu Çetinkaya Survivor All Star 2015 


“DUYGU KALSAYDI BİTMİŞTİK”

Bozok, Çetinkaya'nın All Star'dan elenmesini “Allah'ın sopası yok” diyerek yorumladı. Duygu Çetinkaya'nın kendisini kadın düşmanı ilan ettiğini söylen Bozok, “Duygu bizde kalmış olsaydı bitmiştik. Kimse rahat edemezdi.” dedi. Bozok'un bu sözlerine Duygu'nun cevabı gecikmedi.

“ALLAH KARINA SABIR VERSİN”
Bozok'la yarıştığı sezonda 78 gün adada kaldığını hatırlatan Duygu Çetinkaya, Bozok'un kendisine şeytan, aptal, salak gibi hakaretlerde bulunduğunu söyledi. Bozok'a sadece “Allah karına sabır versin” dediğini söyleyen Çetinkaya, Bozok'a hiçbir zaman küfür etmediğini vurguladı.

“YORUMLARI UMRUMDA DEĞİL”
“Bir kadına senin ağzının ortasına çarparım diyebilecek bir adam ben saygı duyamam” diyen Çetinkaya, Bozok'un çelişkili ifadelerine dikkat çekerek “Onun benim hakkımda yaptığı hiçbir yorum umurumda değil.” şeklinde konuştu.
Duygu Çetinkaya Hakkında
Eğitim ve öğrenim yaşantısını yoğun bir tempo da geçirmiş olan sanatçı, babasının asker olması nedeniyle farklı farklı şehirde yaşamak ve okumak zorunda kalmıştır. Ankara, İzmir, İstanbul, İskenderun, Erdek, Gölcük yaşadığı şehirlerin sadece birkaçıdır. İlköğretim öğreniminin bir kısmını Ankara Fatoş Abla Kız Kolejinde sürdürmüş olan sanatçı, geri kalan eğitim ve öğrenim hayatını İskenderun'da tamamlamıştır. Ortaokul yıllarını Erdek'te,lise hazır...
devamı
Survivor All Star 2015 Hakkında
Survivor All Star 2015...
devamı
5 Mayıs 2015 Salı günü yayınlandı