Doğukan Manço ve Turabi arasında aduket kavgası (Survivor All Star)

Bu sene all star formatıyla ekranlara gelen Survivor yarışmasının yeni tanıtımı yayınlandı.
Doğukan Manço Survivor All Star 2015 


Yayınlanan görüntülerde gönüllüler adasındaki gerginlikler dikkat çekiyor.

Öte yandan yeni bölüme Turabi ve Doğukan Manço arasındaki aduket kavgası damga vuracağa benziyor.

Ödül oyununda ünlüler takımından Doğukan Manço ile karşılaşan Turabi, puan kaybetmenin üzüntüsüyle önce elindeki topu rakibine fırlatıyor sonra da rakibinin üzerine yürüyor.

Survivor All Star'ın yeni bölümü cumartesi akşamı yayınlanacak.

Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler arasındaki gerilim iyice tırmanmaya başladı. Ünlüler takımında bulunan Doğukan Manço oyunlarda kendini iyice göstermeye başladı.

Doğukan Manço'ya özellikle oyunlardaki hızı nedeniyle arkadaşları ' Nitro Manço ' lakabaını taktılar. Turabi'yi bir çok oyunda yenmeyi başaran Doğukan, cumartesi yayınlanacak yeni bölümde de Turabi'yi yenmeyi başarıyor. Arkasından Turabi'nin yaptığı sevincin aynısını yapan Doğukan'a Turabi'nin tepkisi büyük oluyor. Turabi Doğukan'ın üzerine yürüyor.

Turabi her zaman yaptığı gösterilerden birisi kendisine yapıldığında sinirlerine hakim olamıyor ve Doğukan'a bir tekme savuruyor. Bakalım Survivor All Star'da Doğukan Manço ile Turabi arasındaki gerilim sonucunda neler yaşanacak? Turabi ve Doğukan kavga edecek mi? Turabi diskalifiye olacak mı? Hepsi ve çok daha fazlası cumartesi akşamı Survivor All Star'da...

Survivor All Star 2015 Hakkında
Survivor All Star 2015...
devamı
27 Mart 2015 Cuma günü yayınlandı