Demet Akalın-Okan Kurt çifti Mercedes kazandı

'Ben Bilmem Eşim Bilir'e katılan Demet Akalın-Okan Kurt çifti Mercedes kazandı. Ünlü çift kazandıkları son model Mercedes'i bağışlamayınca sosyal medyada büyük tepki gördü.
Ben Bilmem Eşim Bilir Şebnem Bozoklu Emir Berke Zincidi Demet Akalın Rıza Esendemir 


Kanal D ekranının eğlence dolu yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir'de yılbaşına özel yarışmacılar vardı. Ünlü çiftlerin yarıştığı Ben Bilmem Eşim Bilir yılbaşı özel programı ile izleyicileri ekrana kilitledi.

Demet Akalın- Okan Kurt, İrem Derici- Rıza Esendemir, Ümit Besen- Emel Besen ve Keremcem- Seda Güven çiftleri yarışacak. Beyaz, Şebnem Bozoklu, Erkan Köstengil ve Emir Berke Zincidi Bilmem Eşim Bilir'in yılbaşı özel programına konuk oldu.

Kanal D ' nin, sunuculuğunu İlker Ayrık ' ın yaptığı büyük beğeniyle izlenen Yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir, yılbaşı özel bölümü ile evlere konuk oldu. Yılbaşı Özel Bölümü ' nde; Demet Akalın- Okan Kurt, İrem Derici- Rıza Esendemir, Ümit Besen- Emel Besen ve Keremcem- Seda Güven çiftleri birbirleri ile kıyasıya yarıştı.

Programda ünlü çiftler yarışırken Beyaz, Şebnem Bozoklu, Erkan Köstengil ve Emir Berke Zincidi de programa konuk olarak izleyicilere sürpriz yaptılar.

MERCEDES DEMET-OKAN ÇİFTİNİN OLDU

Yarışmanın kazananı Demet Akalın-Okan Kurt çifti oldu. Çift ödül olarak Mercedes verildi.

ÖDÜLÜ BAĞIŞLAMADILAR

Demet Akalın Instagram hesabından arabayı kızları Hira için kazandıklarını duyurdu. Fakat Akalın'ın takipçileri, yarışmadan kazandıkları ve rahatlıkla sahip olabilecekleri bu Mercedes'i bağışlamadıkları için tepki gösterdi.

Şebnem Bozoklu Hakkında
Anneannesinin, annesinin, teyzesinin bir araya geldiklerinde hep Arapça konuştuğunu bir röportajda belirtmiştir. Çift Moda'da tanışmıştır. Çocukluğu Suadiye'de geçti. Arapça anlıyor, fakat konuşmakta zorlanıyor. 1996'da Kadıköy Kız Lisesi'ni bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. 2001 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü'ne başlayan Bozoklu, 2004'te oradan m...
devamı
Emir Berke Zincidi Hakkında
Öyle ki uzun bir zaman aralığına yayılacak olan dizi, Osman'ın gözünden anlatılacak. Bu küçük yetenek, tam 200 çocuk arasından seçilmiş. Daha önce pek çok reklam filminde oynayan Emir, 5.5 yaşında. İlk kez bir dizi de yer alan minik oyuncu, sette 2 oyuncu koçu ve bir pedagog ile birlikte çalışıyor. ...
devamı
Demet Akalın Hakkında
Demet Akalın (D. 23 Nisan 1972; Gölcük, Kocaeli), Türk pop müzik şarkıcısı, eski manken ve oyuncudur. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başladı. 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkardı. 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı. Aynı yı...
devamı
31 Aralık 2014 Çarşamba günü yayınlandı