CNN Spikeri Christiane Amanpour'un Canlı Yayında Çıldırdığı Anlar

Suriye ' ye müdahale edilmesi gerektiğini savununan spiker canlı yayında sinirlerine hakim olamadı.CNN International ' ın ünlü spikeri Christiane Amanpour, canlı yayında Obama hükümetinin Suriye konusunda pasif kaldığını iddia etti. Etik değerlerin saldırı altında olduğunu ifade etti.
Andrew Christiane Amanpour Twitter Suriye 


' SİNİRLERİME HAKİM OLAMIYORUM '


Perşembe günü CNN International ' da canlı yayınlanan ' AC360 Later ' isimli programda yazar konukları Andrew Sullivan, Charles Blow and Christopher Dickey ' nin savaş karşıtı görüşler bildirmesine sinirlenen Amanpour şu ifadeleri kullandı:

' Sinirlerime hakim olamıyorum. Toplu imha silahlarının kullanıldığını daha kaç kere söylememiz gerekiyor? Bir insanı parçalara ayırmakla karşılaştırılamayacak bir vahlet bu. Dünyanın yanlış etik değerler üzerine politikalar güdüyor olması çok yanlış. Bunu 2. Dünya Savaşı ' nda, Bosna ' da, Ruvanda ' da yapmaya çalıştılar şimdi de deniyorlar. Bu vahşetin dünyada bir karşılığı daha yok '

' GÖZLERİNİ KAÇIRMASI KABUL EDİLEMEZ '


Söze girmek isteyen konuklarına sinirlenen Amanpour Obama ' ya da seslenerek ' ABD Başkanı ' nın bu konudan gözlerini kaçırması kabul edilemez ' şeklinde sitem etti.

Ünlü gazeteci daha sonra Twitter üzerinden yaptığı açıklamada ' Kızgınlığım, adalet, etik değerler ve Amerika ' nın şimdilerde unutulan onurlu insani müdahale etme yeteneğine dayanıyor ' dedi.


14 Eylül 2013 Cumartesi günü yayınlandı