Canan Karatay izleyiciyi Böyle Susturdu (Alişan - Çağla Şıkel | Show Tv)

Canan Karatay, katıldığı programda bademin fiyatından bahseden bir izleyiciye sert bir cevap verdi. Kardiyolog Canan Karatay, Show TV ekranlarında Alişan ve Çağla Şıkel'in konuğu oldu.
Alişan Canan Karatay 


BADEM ALMAYA PARA NEREDE..

Programda sağlıklı yaşam formüllerini sıralayan Karatay kendisini dinleyenlere ' Ekmek asla yemeyin. Ekmekten uzak durun ' diye tavsiyelerde bulundu. O sırada stüdyoda bulunan bir izleyici söz alarak bademin fiyatından bahsetti. İzleyici, ' Bademin kilosu 40 TL, asgari ücret alan ve 3-4 çocuk geçindiren insanlar nasıl alsın ' deyince Karatay sinirlendi.

CANAN HOCA'DAN SUSTURAN CEVAP

İzleyicinin bu isyanı karşısında sinirlenen Canan Karatay öyle bir cevap verdi ki, izleyici de susmak zorunda kaldı: Yüzünde gözünde boya var. Saçlarını yaptırmaya para var. Onları almaya para buluyorsun ama..

Alişan Hakkında
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Bingöl'lüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi. Çok istemesine rağmen Hava Harp Okulu imtihanlarını 1 puanla kaybedip pilot olamadı ve İ.T.Ü Konservatuar bölümünü kazandı. Müzik hayatının yoğunluğundan 3. Sınıfın sonunda devamsızlık yüzünden okuldan ayrılmak zorunda kaldı. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Bu...
devamı
9 Mayıs 2014 Cuma günü yayınlandı