Çağla Şıkel'den Roman Dansı

Show Tv ekranlarında yayınlanan Yurdum İnsanı'nda Çağla Şikel Roman Havası oynadı. Roman Dans Grubu sahnede performansını sergilerken Çağla Şıkel dayanamadı ve Roman dansına eşlik etti. İşte Çağla Şikel'in Roman Havası oynadığı o anlar.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Roman Havası Çağla Şikel Yurdum İnsanı Güneydoğu Anadolu 


Yapımcılığını C Yapım'ın üstlendiği Yurdum İnsanı dün, Necla Ana'nın eğlenceli yorumları, Çağla Şıkel ve Alişan'ın keyif veren sohbetleri ile Roman Dans Grubu'nun çok eğlenceli dans gösterisine sahne oldu.

Roman Dans Grubu sahnede performansını sergilerken, Çağla Şıkel de müziğin ritmine dayanamadı ve yere oturarak Roman dansına eşlik etti. Çağla Şıkel, muhteşem roman dansıyla hem stüdyodaki izleyicileri coşturdu hem de ekranları başındaki izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

PERFORMANSLAR GÜNEYDOĞU ' DAN

“Yurdum İnsanı” yine Anadolu insanının doğallığını ekrana taşıyacak. Bugün, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ' nde yapılan elemeleri geçen yarışmacılar; Çağla Şıkel, Alişan ve Necla Ana ' nın konuğu olup hem kendileri eğlenecek hem de ekran karşısındakileri eğlendirecek.

Çağla Şikel Hakkında
Çağla ŞİKEL 2 OCAK 1979 yılında doğmuştur. Babası , kars kütüğünde kayıtlı Azerbaycan Türklerindendir. Eğitim hayatını yüksek lisans derecesine kadar ilerletmiştir. İstanbul üniversitesinde bale dersleri alan Çağla ŞİKEL 1996 yılında odessia isimli bir filmde rol alarak , oyunculuk yeteneğini de gözler önüne sermiştir. Uzun zaman boyunca Alişan ile birlikte “ Cennet Mahallesi “ adlı dizi de rol almıştır. Evliliğinden önce de özel hayat...
devamı
23 Ocak 2014 Perşembe günü yayınlandı