Bülent Ersoy'dan Ebru Akel 'e fırça

Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını veren eleme gecesinde Show TV'de Bülent Ersoy depremi vardı. Bu Tarz Benim spikerini bile fırçaladı.
Bülent Ersoy Ebru Akel 


Show TV'deki Bu Tarz Benim yarışması bu hafta da kim elendi sorusundan çok Bülent Ersoy'un fırçasıyla öne çıktı. Bu hafta İrem Özcan 'ın elendiği Show TV'deki Bu Tarz Benim 'de ünlü sanatçı yine bir yarışmacıya patladı.

Öyle ki hızını alamayıp sunucu Ebru Akel 'i de haşladı. 'Bu özür kabul edilirse ben burda oturmam' dedikten 1 dakika sonra bambaşka bir tavır sergilemesi ise 'Bülent Ersoy reyting patlaması mı yaptı' sorusuna akıllarda bıraktı.

Ebru Akel Hakkında
9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde ortaokul, lise ve üniversite eğitimi aldı. İlk olarak ablası Deniz Akel'in yönetmenliğini üstlendiği bir video klipte dansçı olarak oynadı. Ancak sonradan belinde çıkan sorunlar yüzünden baleyi bırakmak zorunda kaldı. Fakat televizyona devam etti. 1996'da ilk oyunculuğunu Hiç Bana Sordun mu adlı televizyon dizisinde gerçekleştirdi. Ardından 1997'de Motor Life adlı televziyon programını sun...
devamı
1 Şubat 2015 Pazar günü yayınlandı