Bugün Ne Giysem Gala Gecesinin Birincisi Rana Özmutlu Oldu (Final Haberi)

Bugün ne giysem gala gecesi izle. Bugün ne giysem gala gecesi finalinde kim birinci oldu? 2012 Bugün Ne Giysem'in birincisi o nine oldu. Bugün Ne Giysem Gala Gecesi Final izle. Bugün Ne Giysem Gala gecesi 27 Aralık 2012'de yapıldı.Bugün Ne Giysem Kim Birinci Oldu? Finali Kim Kazandı? (27 Aralık 2012) 100 Bin Tl ödülü kim kazandı? Bugün Ne Giysem yarışmacıları kyafetleri ve isimleri.
Cumhuriyet Erol Albayrak Canan Dizisi Çağla Şikel Güneri Civaoğlu 


Bugün Ne Giysem'in gala gecesinde Serpil Yılmaz adlı yarışmacı, yüksek topuklu ayakkabıların azizliğine uğradı. Show TV ' nin beğeniyle izlenen yarışması Bugün Ne Giysem ' in gala gecesinde ufak bir kaza ekrana geldi.

Türkiye ' nin en şık kadınının seçildiği yarışmada finalistler birer birer podyuma çıktı.Finalistlerden Serpil Yılmaz isimli yarışmacı podyumda topuklu ayakkabılarının azizliğine uğrayarak yere düştü. Podyumların tecrübeli mankeni Çağla Şikel duruma hemen müdahale etti ve yarışmacının yanına gitti.

Yarışmacı genç kadın olaya çok üzüldü ve defalarca özür diledi.. :Serpil ' O kadar çaba sarfettim ki bu yürüyüşü yapabilmek için, şu an kendimden utanıyorum nazar değdi. ' şeklinde açıklama yaptı.. Jüri üyeleri ise Serpil ' i sakinleştirmeye çalıştılar.Show TV'de ekrana gelen Bugün Ne Giysem adlı yarışmanın galası dün gece yapıldı. Sunuculuğunu eski manken Çağla Şikel'in yaptığı programda 18 yarışmacı ' 2012'nin en şık kadın ı ' olmak için birbirleriyle kıyasıya bir yarışa girdi.

Twitter Üzerinden büyük yankı bulan yarışmanın final gecesi birinci olan 81 yaşındaki yarışmacı Twitter üzerinde Rana Teyze olarak Trend Topic listesine girmeyi başardı

EN ŞIK KADIN RANA ÖZMUTLU

İvana Sert, Güneri Cıvaoğlu ve Erol Albayrak gibi isimlerin jüride yer aldığı yarışmada, SMS üzerinden yapılan halk oylamasında birinci Rana Özmutlu oldu.Özmutlu, ilk 18'deki yarışmacıların tanıtıldığı sırada jürinin hemen hepsinden iltifat aldı. ' Cumhuriyet kadını ' imajını taşıdığı gerekçesiyle jüriden teker teker övgü dolu sözler alan Özmutlu, Atatürk'ün Batı uygarlığı ile bağlarımızı güçlendirmede istediği ' kadın tipi ' olarak izleyiciye sunuldu.

BAŞÖRTÜLÜ ADAY 3. OLDU
Gala gecesinin ilgi odağı olan bir diğer yarışmacısı ise başörtülü aday Ayşe Doğan oldu. Ayşe Doğan, başörtüsünün altına giydiği üstü siyah altı kırmızı kıyafetiyle ilgi odağı olurken, yarışmayı 3. sırada tamamladı.

100 bin TL ödüllü Bugün Ne Giysem ' in 2012 galasında 80 yaşındaki Rana Özmutlu, Türkiye ' nin en şık kadını seçildi...

Muhteşem gala gecesinin sunuculuğunu ise Çağla Şikel Altuğ yaptı.

Yarışmanın gala gecesinde jüriye; Güneri Civaoğlu, Feryal Gürman, Emel Acar ve Canan Yaka da katıldı... Uzun süren yarışın sonunda 18 finalist jüri karşısına çıktı. Türkiye ' nin en şık kadını Rana Özmutlu oldu.

İddialı yarışmacıların brbirinden dekolteli kıyafetlerle podyuma çıktığı gecede, 80 yaşındaki Rana Ninenin birinci seçilmesi herkesi şaşırttı..

Adaylar arasında Duygu yarışmaya ilk günden beri maskesiyle katılmıştı. Gala gecesinde maskesini çıkaran Duygu güzelliğiyle göz kamaştırdı. 3.en şık kadın Ayşe, 2. en şık kadın Duygu ve 1. de Rana Hanım oldu.

Bugün Ne Giysem Gala Gecesinde 2012′nin en şık kadını kim oldu? Bugün Ne Giysem Kim Birinci Oldu? Bugün Ne Giysem Final birincisi belli oldu. İşte cevabı. 27 Aralık 2012 tarihinde Show Tv ekranlarında WoW Convention Center ' dan, canlı olarak yayınlanan Bugün Ne Giysem Gala Gecesi Finali büyük bir heyecanla sona erdi. Bugün Ne Giysem Türkiye ' nin 2012 en şık kadını Rana Özmutlu oldu.

Bugün Ne Giysem Gala gecesi seyirci oyu (sms) ile belirlendi. Show TV izleyicilerinin gönderdikleri sms oylarıyla “Bugün Ne Giysem?” yarışmasının birincisi belli oldu.

Bugün Ne Giysem Yarışması Sonuçları:

2012′nin En Şık 1. Kadını Rana Özmutlu
2012′nin En Şık 2. Kadını Duygu Bak
2012′nin En Şık 3. Kadını Ayşe Doğan
Canan Dizisi Hakkında
Hayatının belki de en mutlu gecelerinden birinde… Gençliğinin ve güzelliğinin baharında… Sanki her şey tersine dönmeye başlar hayatında. Sevdiği, saydığı… Yakını bildiği herkes, bir anda sırtını döner ona… Sonunda da istemediği bir evliliğe zorlanıp, karnında bebeğiyle bir paçavra gibi atılıp yaşadığı evden uzaklaştırılır… Biricik aşkı Selim’e veda bile edemeden… Uğradığı haksızlıkların, ağır saldırının, hiçe sayılmanın, onursuzluğa mahkum edil...
devamı
Çağla Şikel Hakkında
Çağla ŞİKEL 2 OCAK 1979 yılında doğmuştur. Babası , kars kütüğünde kayıtlı Azerbaycan Türklerindendir. Eğitim hayatını yüksek lisans derecesine kadar ilerletmiştir. İstanbul üniversitesinde bale dersleri alan Çağla ŞİKEL 1996 yılında odessia isimli bir filmde rol alarak , oyunculuk yeteneğini de gözler önüne sermiştir. Uzun zaman boyunca Alişan ile birlikte “ Cennet Mahallesi “ adlı dizi de rol almıştır. Evliliğinden önce de özel hayat...
devamı
2 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı