Bugün Ne Giysem Ayın Galası 'Hakan Akkaya' Defilesi

Bugün Ne Giysem Ayın Galası 'Hakan Akkaya' Defilesi... Bugün Ne Giysem programı ayın galası dün gece gerçekleşti. Bugün Ne Giysem programı ayın galasında 8 yarışmacı büyük ödül için yarıştı. Bugün Ne Giysem programı ayın galasının en şık yarışmacısı Selin Sezgin oldu. Show TV'de yayınlanan Bugün Ne Giysem programının sunuculuğunu ise Çağla Şikel Altuğ yaptı.
Özge Ulusoy Hakan Akkaya Yolanthe Cabau Çağla Şikel 


'BUGÜN NE GİYSEM'DE MUHTEŞEM AYIN GALASI

Show TV'nin ekranlarda moda rüzgarları estiren yarışması ' Bugün Ne Giysem? ' ayın finali dün gerçekleşti. 25 Bin TL ödüllü Bugün Ne Giysem? Ayın Galası'nda moda avcıları ayın ' En Şık ' kadınını seçti. Muhteşem Ayın Galası'nın sunuculuğunu ise Çağla Şikel Altuğ yaptı.

25 BİN TL BÜYÜK ÖDÜL!


Caner ERDEM yönetimindeki Show TV İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan, tarzına güvenen ve giydiği her şeyi kendine yakıştıran hanımların, o ayın ' En Şık ' ı seçilmek için yarıştığı 25 Bin TL büyük ödüllü ' Bugün Ne Giysem? ' muhteşem bir galayla ayın finalini yap dün gece yaptı.

Backstage'inde Uğurkan Erez'in yer aldığı Bugün Ne Giysem?'in moda avcıları; Ivana Sert, Özge Ulusoy, Hakan Akkaya ve Çağla Şikel Altuğ'un elemelerinden geçen Türkiye'nin en şık kadınları Ayın Galası'nda bir araya geldi. Uzun süren elemeler sonucunda binlerce başvuru arasından seçilen en şık giyinen kadınlar, Ayın Galası için podyuma çıktı.

8 FİNALİST VAR


Yarışmanın galibi olarak ayın en şık kadını olmak isteyen yarışmacılar, dört hafta süren zorlu bir maratondan geçti. Ayın Galası için ise binlerce aday arasından sadece 8 kişi seçildi. Bu 8 şık kadın ise son hazırlıklarını muhteşem Ayın Galası için yaptı, ve içlerinden 1 tanesi ayın ' En Şık ' kadını olarak seçildi.

MUHTEŞEM JÜRİ

Uzun süren yarışın sonunda 8 finalist jüri karşısına çıktı. Ayın Galası'nda Hakan Akkaya, Ivana Sert, Özge Ulusoy, Uğurkan Erez ve tüm Türkiye'nin merak ettiği Galatasaraylı Sneijder'in güzeller güzeli eşi Yolanthe Cabau jüri koltuğunda oturdu.

EN ŞIK YARIŞMACI KİM OLDU?

Bugün Ne Giysem programı Ayın Galası'nın en şık yarışmacısı Selin Sezgin seçildi. Selin Sezgin Ayın Galası'nda birinci olarak büyük ödül 25 Bin TL'nin sahibi oldu.

Özge Ulusoy Hakkında
Universitenin ilk iki yilini da ayni okulda okuyarak ucuncu sinifta yatay gecisle Mimar Sinan Universitesi Devlet Konservatuarina gecti. Burada da bir yil egitim aldiktan sonra son senesinde sinif atlayarak Klasik Bale bolumunden mezun oldu. 2001 yilinda katildigi Elite Model Look yarismasinda 3.luk unvanini kazanarak Gaye Sokmen Ajansa kayit oldu. 2003 yilinda Miss Turkey guzellik yarismasinda 2. lik derecesini kazandiktan sonra Ugurkan Erezle t...
devamı
Çağla Şikel Hakkında
Çağla ŞİKEL 2 OCAK 1979 yılında doğmuştur. Babası , kars kütüğünde kayıtlı Azerbaycan Türklerindendir. Eğitim hayatını yüksek lisans derecesine kadar ilerletmiştir. İstanbul üniversitesinde bale dersleri alan Çağla ŞİKEL 1996 yılında odessia isimli bir filmde rol alarak , oyunculuk yeteneğini de gözler önüne sermiştir. Uzun zaman boyunca Alişan ile birlikte “ Cennet Mahallesi “ adlı dizi de rol almıştır. Evliliğinden önce de özel hayat...
devamı
21 Mayıs 2013 Salı günü yayınlandı