Bu Tarz Benim'de Gizem Güler - Ayşenur Balcı gerginliği

Show TV'nin tartışmalarıyla ünlü yarışması Bu Tarz Benim'de gergin anlara bir yenisi daha eklendi. Jüri kararı ile yarışmaya geri dönen Ayşenur Balcı'nın yarışmacı arkadaşı Gizem Güler'in deri ceketini eleştirmesi tartışmanın fitini ateşledi.
Show Tv Bu Tarz Benim Yarışması Balcı 


'BENİM SENİN KADAR BOŞ VAKTİM YOK'
Gizem Güler, daha önce de kullandığı ceketinin Ayşenur Balcı tarafından beğenildiğini hatırlattı. Ayşenur ise bunu kabul etmeyerek “Ben hiçbir zaman o ceketine güzel olmuş demem” dedi. Gizem'e “Sen hiç moda dergisi karıştırmıyorsun” diyerek yüklenen Ayşenur, yarışmacı arkadaşından “Benim senin kadar boş vaktim yok. Boş vaktim olduğunda emin ol senin kadar iyi giyiniyorum” karşılığını aldı.

'SONRA BANA DİL UZATIN'
Yarışmaya döndüğünden beri bütün yarışmacıların kendisini eleştirdiğini savunan Ayşenur, “Önceki haftaları önce izleyin, neler giydiğinize bakın sonra bana dil uzatın” diyerek sert çıktı. İkili arasındaki gerginlik bir süre daha devam etti.
Bu Tarz Benim Yarışması Hakkında
Bu Tarz Benim Nerede, ne giyilir, tarz nasıl yaratılır, en şık kadın olmak bu kadar zor mu? Tüm bu soruların yanıt bulacağı ekranların en tarz programı "Bu Tarz Benim", hafta içi her gün yeni bölümleriyle, Cumartesi günü ise heyecan dolu ‘Eleme Gecesi’ ile Show TV’de! Yapımcılığını Production House’un sunuculuğunu ise Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışma...
devamı
18 Kasım 2014 Salı günü yayınlandı