Beyaz yine yaptı yapacağını...

Cuma gecelerinin sevilen Talk-Show programı 'Beyaz Show'un bu haftaki konukları Türk Halk Müziğinin sevilen sesi Zara, Kanal D'nin çok sevilen çok izlenen dizisi 'Poyraz Karayel'in başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli ve Ataberk Mutlu, yemek yapmayı aşka dönüştüren adam Arda Türkmen'di.
Burçin Terzioğlu Engin Altan Düzyatan İlker Kaleli Beyaz Show Ataberk Mutlu 


İLKER KALELİ'Yİ DUBLAJLADI

Beyaz yine yaptı yapacağını... Geçtiğimiz hafta Engin Altan Düzyatan'a dublaj yapan Beyazıt bu hafta daPoyraz Karayel dizisinin başrol oyuncusu İlker Kaleli'yi dublajladı. İlker Kaleli'nni sesi yerine ekibinden başka birisinin sesini dublajlayan Beyaz, herkesi kahkahaya boğdu.
BEYAZ GAZETE
Engin Altan Düzyatan Hakkında
Engin Altan Düzyatan, tiyatroyla lisedeyken tanıştı. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girdi. Mezun olduktan sonra İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda fotomodellik yaptıktan sonra profesyonel oyunculuk hayatına başladı. Hazal Kaya ve Naz Elmas ile birlikte Beymen Club'ın 2010 koleksiyonu çekimlerinde yer almıştır. Show TV'de Bir Milyon Canlı Para'yı sundu. Tiyatro Oyunları: Kürklü Merkür- (Yön:Murat Daltaban) DOT (2007-2008) Anna...
devamı
18 Nisan 2015 Cumartesi günü yayınlandı