Beyaz Tv'ye Ateş Ettiler

Beyaz TV binası önüne bir cipin geldiği, aracın ön koltuğunda oturan şahsın silahını çekerek peşpeşe ateş ettiği, arka koltukta oturanların ise ' Yaşasın Cumhuriyet ' diye bağırdıkları iddia edildi.
Cumhuriyet Latif Şimşek Dinamit Rasim Ozan Kütahyalı Balyoz Davası 


Beyaz TV'de canlı yayınlanan 'Dinamit' adlı programda Latif Şimşek, yazar Rasim Ozan Kütahyalı ve Ümit Zileli 'Balyoz Davası'nı masaya yatırdı. Kararların hararetli şekilde tartışıldığı sıralarda, Fulya'daki Beyaz TV binası önüne bir cipin geldiği, aracın ön koltuğunda oturan şahsın silahını çekerek peşpeşe ateş ettiği, arka koltukta oturanların ise ' Yaşasın Cumhuriyet ' diye bağırdıkları iddia edildi. Cip olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine gelen polis ekipleri, ne boş kovan bulabildi ne de binada mermi izine rastladı. Konuyla ilgili konuşan Rasim Ozan Kütahyalı, ' Bizler yayındaydık. Yayın sırasında Balyoz Davası ile ilgili sert çıkışım oldu. Bu generallerin Türk milletine karşı davrandığını, Türk milletinin çoğunluğunun onları mahkum ettiğini, değerlerine saldırdığını söyledim. 10 dakika sonra da silah sesleri duyuldu. Ardından ekibimiz ne olup bittiğini öğrenmek için soluğu dış kapının önünde aldı ' dedi.

Stüdyonun basılacağını düşünerek önlem aldıklarını belirten Kütahyalı, ' Güvenlikçi arkadaşlar, bir ciple Beyaz TV binasına gelen kişilerin bir şarjör mermiyi ateşlediğine şahit olmuş. Silahlarla, yasadışı yöntemlerle bizi sindirmeye çalışıyorlar. Bunları söylerken de sesler geldi. Gelen tehdit telefonlarının haddi hesabı yok. Cumhuriyeti bu şekilde kurtaracaklarını sanıyorlar. Oysa Cumhuriyet hepimizin. Bizim mücadele ettiğimiz kafa bu kafadır ' diye konuştu.

Latif Şimşek ise ' Güvenlikçi arkadaşlar görmüş. Havaya ateş açarak kaçmışlar, aracın arkasından da 'Yaşasın Cumhuriyet' diye bağırdılar ' şeklinde konuştu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Beyaz TV'nin girişinde güvenlik önlemleri artırıldı.
Latif Şimşek Hakkında
Latif Şimşek 01.05.1963 yılında Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlkokulu Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bitiren Latif Şimşek, 1982 Yılında Ankara Merkez imam Hatip Lisesi (Şimdiki Tevfik İleri İmam Hatip Anadolu Lisesi) ni bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek okulu’na girdi. 1987 yılında bu okuldan mezun oldu ve aynı yıl Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğinde muhabir olarak çalışmaya başladı. Polis-adliye muhabirliğinden baş...
devamı
Dinamit Hakkında
Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit, her Pazar farklı konukların yorumlarıyla saat 16:45’da Beyaz Tv'de......
devamı
Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında
Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit, Derin Futbol, Ve Gol, ve Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe programlarında yorumcudur. Kütahyalı, Taraf gazetesindeki köşe yazarlığından önce Sinan Çetin'in firması Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2008'den itibaren Kanal T'de anahaberleri yorumladı. Aynı kanalda Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 içinde Kanal T'den ayrıldı ...
devamı
22 Eylül 2012 Cumartesi günü yayınlandı