Berna, Sahra arasında büyük kavga

Survivor All Star ' da kıyasıya mücadele devam ediyor. Dokunulmazlık oyununu kazanmak için her şeylerini ortaya koyan yarışmacılarda, yarışmanın stresiyle bazen sinirler de geriliyor. Son dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazanırken, güne damgasını vuran olay Berna Sahra kavgası oldu.
Acun Ilıcalı Survivor All Star 2015 


Berna Sahra 2014 Survivor Kavgasını İzlemek İçin Tıklayın

Gönüllülerden Begüm ile karşılaşan Berna kazandığı oyun sonunda gönüllülerden ' Devam etse almıştık ' yorumu gelince ' … almıştı Begüm ' diyerek karşılık verdi. Bu söz üzerine ortalık gerildi. Gönüllülerden tepki ise geçikmedi. Bütün yarışmacıların Berna ' ya karşılık vermesine rağmen, olay Sahra ve Berna kavgasına döndü. Geçen seneki Survivor ' da Sahra ' ya vurduğu için diskalifiye edilen Berna yine Sahra ' nın üzerine döndü. Diğer yarışmacıların araya girmeye çalışması Berna ' yı daha germesi olayın büyümesine neden oldu. Sahra ' yla karşılık olarak hakaret içeren sözler kullanan Berna ' yı Acun Ilıcalı uyardı. Uyarılara rağmen Sahra oyuna çıkarken tekrar bir kelime kullanan Berna sakinleşmiş ortamı tekrar gerdi. Bu sefer de Sahra, Berna ' nın üzerine yürüdü. Tansiyonun tekrar yükselmesiyle Acun Ilıcalı iki oyuncuyu da uyardı. Kavga sonunda Sahra gözyaşlarına hâkim olamadı.

Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
Survivor All Star 2015 Hakkında
Survivor All Star 2015...
devamı
30 Mart 2015 Pazartesi günü yayınlandı