Beratcan'ın katili Ersin K.'nın ağabeyi Müge Anlı'ya her şeyi anlattı!

Katil zanlısı Ersin K.'nın ağabeyi 'Ben her ikisini de uyarmıştım' dedikten sonra ağlamaya başladı...
Polis Merkezi Müge Anlı Servis Şoförü Cinayet 


Müge Anlı'ya bağlanan katil zanlısı Ersin K.'nın ağabeyi ' Ben her ikisini de uyarmıştım ' dedikten sonra ağlamaya başladı...

Katil zanlısının annesinden olay sözler... Canlı yayında ağlamaya başlayan ağabey, ' Gece evimiz taşlandı. 5-6 kişi evimizi taşladı. Ne cam kaldı ne çerçeve. Evde yaşlı ve ameliyatlı annem var. Ben kardeşim için ağlamıyorum. Yaşadıklarımıza ağlıyorum ' dedi. Kardeşinin üç tane çocuğu olduğunu söyleyen ağabey, ' Eski hanımı da perişan oldu, biz de perişan olduk ' diye konuştu.

Beratcan'ın kaybolmasının ardından kardeşinin çok rahat olduğunu belirten ağabey, ' Kardeşime sordum, bir bağlantın var mı diye. Çocuk kaybolduğu için benden şüpheleniyorlar dedi. Benim bu kadınla ilişkim yok dedi. Bunu öğrendiğimde şoke oldum. O çocuğun son görüntüleri montunu sallaya sallaya gitmesi aklımdan çıkmıyor ' dedi.

Beratcan cinayetinde ürperten gerekçe Kardeşinin Beratcan'ın kaybolmasının ardından çok rahat olduğunu belirterek, ' 11 yıldır servis şoförü. 11 yıldır personel çekiyor. Böyle bir problemi yoktu. Hepimiz şoktayız, şoktayız ' diye konuştu.

ERSİN K.'NIN ESKİ EŞİ DE CANLI YAYINA BAĞLANDI

Ersin K.'nın eski eşi de canlı yayına bağlandı ve ' İki yıldır bu kadınla birlikteydi. Bu yüzden boşandık. Türkan hanım bana hakaret ediyordu ' dedi. 8 aydır kendisini aramadığını söyleyen eski eş, ' Küçük kızımın psikolojisi bozuldu. Öyle tekrar görüşmeye başladık. Türkan'ın çocuklarıyla ilgileniyordu ' diye konuştu. Kendisinin de yıllardır ayrılmak istediğini söyleyen eski eş, ' Beni de bırakmıyordu. Tehdit ediyordu. Ölümle tehdit etmiyordu ama çocukları göstermem diyordu ' şeklinde konuştu.

Beratcan'ın annesinden kan donduran ifade
29 Mart 2016 Salı günü yayınlandı