ATV - Cengiz Kurtoğlu Veliaht'ta Ağladı

ATV - Cengiz Kurtoğlu Veliaht'ta Ağladı İzle... ATV'nin yarışma programı Veliaht'ta duygusal anlar yaşandı. Yarışmada jüri olan sevilen sanatçı Cengiz Kurtoğlu önce sahnede oğlu Aydın Kurtoğlu ile düet yaparak Küllenen Aşk şarkısını seslendirdi. Daha sonra Aydın Kurtoğlu Devlerin Aşkı şarkısını söylemeye başladı. Bu sırada şarkıdan çok etkilenen Cengiz Kurtoğlu gözyaşlarına hakim olamayarak ağladı. Deniz Seki de bu arada duygulandı.
Deniz Seki Cengiz Kurtoğlu 


DEVLET HASTANESİNE ZOR YETİŞTİRDİK

Cengiz Kurtoğlu ağlamasıyla ilgili konuşarak, ' 30 yıllık meslek hayatımda hiç bu kadar birbirimize özel yer ayırmamıştık. İki buçuk üç dakikalık zaman diliminde kendimi farklı bir alanda hissettim. Yıllar içindeki yaşanmışlıklar aklıma geldi. Aydın'ın ne kadar zor bir koşullarda doğduğunu hatırladım. Rize'ye doğuma giderken Çayeli'nde Anadolu taksi arıza yapmıştı. Annesi bir buçuk metre karda doğuracaktı. Devlet hastanesine zor yetiştirmiştik. ' diyerek ağlama sebebini paylaştı. Cengiz Kurtoğlu ' Bir daha bu kadar güzel şarkı söylediğini görmeyim ' diyerek oğluna takıldı.


Deniz Seki Hakkında
Hayatı 1 Temmuz 1970 yılında İstanbul'da doğan Deniz Seki, öğrenim yıllarında ilkokulu Maçka Süheyla Artam'da, orta ve lise eğitimini de yatılı olarak[kaynak belirtilmeli] Çamlıca Kız Lisesi'nde okudu. Okulu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu oldu. Jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan aralarında Deniz Seki'nin de bulunduğu 19 sanık hakkkında uyuşturucu ticareti yap...
devamı
11 Kasım 2013 Pazartesi günü yayınlandı