3 Temmuz'da Aziz Yıldırım'a kumpas

Beyaz Futbol ' da 3 Temmuz süreci enine boyuna tartışıldı. Şike davasının Paralel yapının oyunu olduğunun kabul edildiği programda yorumcuların söyledikleri dikkat çekiciydi.
Şike Fenerbahçe Beyaz Futbol Aziz Yıldırım 


İşte şike davasıyla ilgili yapılan yorumlardan satırbaşları;

Rasim Ozan Kütahyalı: 3 Temmuz ' da Aziz Yıldırım ' a yüzde 100 kumpas kuruldu. Ama Aziz Yıldırım şike yapmıştı. Yine de hiç yok demek doğru değil. Yine de Fethullah Aziz Yıldırım ' ı bitirmeyi kafaya koymuş.

Sinan Engin:
Şike hiç yok demedim ben. Herkesin var niye Fenerbahçe ' ye piyango vurdu. 20 Nisan ' da yasayı çıkarıyorsun 4 ay evvelden dinleme yapıyorsun. Yasayı çıkardığın tarihten itibaren dinlemeye başlarsın.

Ahmet Çakar:
Benim arkamda kimse yok. Konjonktürel olarak Fenerbahçe başkanı 3 Temmuz ' da hiçbir şey yapmamıştır. Ben böyle bir şeye inanmam.

Abdülkerim Durmaz: Aziz Yıldırım mahkemede yargılanıp beraat ederse ne diyeceksiniz. 25 milyon Fenerbahçeliye kan kusturdunuz. 2010- 2011 şampiyonu Fenerbahçe ' dir. Tarihinde en zor ve en anlı şanlı şampiyonluğunu kazanmıştır.

BEYAZ GAZETE



Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
30 Mart 2015 Pazartesi günü yayınlandı