3 Adam'lı evlenme teklifi

TV8 ilgiyle izlenen programlarından 3 Adam'da bu hafta ilginç bir evlenme teklifi vardı.
İrem Derici 3 Adam Eser Yenenler Oğuzhan Koç İbrahim Büyükak 


Programda en büyük hayali nişanlısına sürpriz bir evlenme teklifi yapmak olan bir seyircinin hayali gerçek oldu. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç seyircinin nişanlısına telefonla bağlandı.

Nişanlısını bir anda canlı yayında gören Çiğdem adındaki seyirci ise bir anda şaşkına döndü. Seyirci telefonla programa bağlana nişanlısına evlenme teklifi yaparken , ' Evet ' yanıtı aldı.

Canlı yayındaki bu evlilik teklifinin ardından ünlü sanatçı İrem Derici ise ' Kalbimin tek sahibine ' adlı romantik şarkısını genç çift için canlı olarak söyledi.

BEYAZ GAZETE

İrem Derici Hakkında
Müziğe daha küçük yaşlarda ilgisi olan ve 4 yaşında org çalmaya başlayan sanatçı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü mezunudur. O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştır. İlk teklisini Kasım 2012'de çıkarmıştır. " Bensiz Yapamazsın " isimli single çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başlamıştır.Bensiz Yapamazsın'ın sözleri Özlem Küçükyılmaz, müziği ise Melih Kibar'a aittir.Ayrıca Melih Kibar'ın son bestesi olarak bilin...
devamı
Eser Yenenler Hakkında
Eser Yenenler, ekranların son komik adamı; 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yazarı ve en yetenekli oyuncularından biri. Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiş. Eser Yenenler, her sene "Çakırke...
devamı
19 Nisan 2015 Pazar günü yayınlandı