Yıldız Boks Milli Takımı'na Ordu'da coşkulu karşılama

- - Milli Takım kafilesini taşıyan otobüsten detay - Durugöl Spor Kompleksi önünde havai fişek atılması - Milli takımın karşılanmasından detaylar - Milli sporculardan detaylar - Avrupa ikincisi olan Ordu lu Gamze Soğuksu'nun konuşması - Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Alatepe'nin konuşması - Gamze Soğuksu'nu antrenörü İbrahim Gündoğdu'nun konuşmasıORDU (AA) - Rusya'nın Anapa kentinde düzenlenen Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası'nın ardından yurda dönen Yıldız Boks Milli Takımı, Ordu 'da coşkuyla karşılandı.Kadınlarda 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz, erkeklerde ise 1 bronz madalya olmak üzere toplamda 5 madalya ile Avrupa Boks Şampiyonası'nı tamamlayan Yıldız Boks Milli Takım kafilesini taşıyan otobüs, Ordu şehir girişinde bir grup vatandaş tarafından karşılandı.Milli takımı taşıyan otobüs daha sonra araç konvoyu eşliğinde Durugöl Spor Kompleksi'ne geldi. Bu sırada havai fişek atıldı.Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Alatepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa Boks Şampiyonası'nı 1'i altın toplamda 5 madalya ile tamamladıklarını belirtti.
Avrupa ikincisi olan Ordu lu Gamze Soğuksu ise kariyerinde ilk defa böyle bir başarıyla ulaştığını belirterek, "Bundan sonraki hedefimiz Avrupa Şampiyonluğu. İnşallah seneye bunu başaracağım." dedi.
Yaklaşık üç yıl önce annesini kaybettiğini anlatan Gamze Soğuksu, "Annem vefat ettikten bir ay sonra boks sporuna başlamıştım. Bu şampiyonada da annem için mücadele ettim." diye konuştu.
Gamze Soğuksu'nu antrenörü İbrahim Gündoğdu'da, sporcuyla gurur duyduğunu dile getirerek, "Gamze kızımızla yaklaşık üç yıldır çalıştık. Bugün bunun meyvelerini aldık. Ülkemize böylesine bir sporcu kazandırmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz." şeklinde konuştu.
Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç'de milli takım kafilesini yalnız bırakmadı.Genç, sporculara çiçek taktim ederek, başarılarından dolayı kutladı.Yıldız Boks Milli Takımı, daha sonra Ankara'ya hareket etti.
Milli Takım Şampiyon Araç Konvoyu Havai Fişek Bronz Madalya 

17 Ekim 2018 Çarşamba günü yayınlandı