Yalovaspor'un forma göğüs sponsoru Negmar oldu - YALOVA

- İmza töreninden görüntüler - Yalova Valisi Muammer Erol'un konuşması - Yalova spor Kulübü Başkanı Onay Tuna'nın konuşması - Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koç'un konuşması Yalova spor'un forma göğüs sponsoru Negmar oldu - Yeşil - kırmızılı kulüp, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek futbol takımının forma sponsorluğu için Negmar ile 1 yıllık sözleşme imzaladıYALOVA (AA) - Yalova spor Kulübü, futbol takımının forma göğüs reklamı için Negmar ile sponsorluk anlaşması imzaladı.Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek Yalova por ile deniz taşımacılığı ve lojistik sektöründe hizmet veren Negmar arasında 2019 - 2020 sezonu için sponsorluk anlaşması kapsamında protokol töreni düzenlendi.
Tavşanlı Negmar İskelesi'ndeki "Hamidiye" adlı feribotta düzenlenen imza törenine Yalova Valisi Muammer Erol, Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koç, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Yalova spor Kulübü Başkanı Onay Tuna, Negmar Genel Müdürü Eşref Serbes ve Yalova spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Törende konuşan Vali Erol, Yalova 'yı, Yalova spor'u arzu ettikleri, görmek istedikleri yerlere taşımak için güç birliğinin ilk adımını attıklarını söyledi.

Birlikteliğin oluşmasında emeği olanlara teşekkür eden Erol, "İnşallah Yalova spor'umuzun Negmar'la yaptığı bu birliktelik sayesinde hem şehrin takımı olma adına hem de geleceği dönük ümitleri diri tutma ve realize etme adına ciddi bir adım atmış ve inşallah da arzu ettiğimiz yere bizi taşıyacak görüntüyü, gayreti, gücü derlemiş, toparlamış oluyoruz." dedi.
Kulüp başkanı Tuna da Negmar'ın Yalova 'da öncülük yaptığını dile getirerek, " Yalova spor'a en zor zamanlarında destek oldu. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Bu sene iyi bir takım kurduğumuzu, hazırlık maçlarındaki sonuçlar ve en çok da oynanan oyunla gösteriyoruz. İnşallah sezona hayırlısıyla güzel başlayıp güzel bitireceğiz." ifadelerini kullandı.Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koç ise Negmar tarihinde bir ilke şahitlik ettiklerini anlatarak, şunları kaydetti:"Biz tabii ki çok sayıda destek yapıyoruz ama ilk defa böyle bir spor kulübüne bütün branşlarıyla önemli bir anlaşmayla, önemli bir yer alarak destek oluyoruz. Bunun inşallah devam gelecek diye ümit ediyorum. Hedefimiz olmalı. Denizde çok meşhur bir tabir vardır, derler ki 'Hedefi belli olmayan, gideceği limanı belli olmayan gemiye hiçbir rüzgar fayda etmez.' Bu, denizcilik tarihinin önemli bir kuralıdır. Ben inanıyorum Yalavospor'un bir hedefi var. Bu da Süper Lig diye düşünüyorum."Protokolün imzalanmasının ardından kulüp başkanı Tuna, Vali Erol ve Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Koç'a forma hediye etti.
İmza Töreni Deniz Taşımacılığı Futbol Takımı Şahit Kulüp Başkanı 

28 Ağustos 2019 Çarşamba günü yayınlandı