Volkan Ballı: Aziz Yıldırımın Ruh Hali Bozuk

Son zamanların en çok konuşulan ismi Fenerbahçe eski idari menajeri Volkan Ballı sadece Beyaz Tv 'ye konuştu. Beyaz Tv Spor muhabiri Mustafa Çevik 'e konuşan Volkan Ballı “Aziz Yıldırım diktatör gibi” dedi.
Son Dizisi Volkan Ballı Beyaz Tv Aziz Yıldırım 


F.Bahçe'nin eski İdari Menajeri Volkan Ballı, Aziz Yıldırım hakkında sert eleştirilerde bulundu. Bir süredir F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile arasında yaşanan gerilim nedeniyle kızgın olan Volkan Ballı, zehir zemberek ifadelerde bulundu.

ZOR BİR İNSAN
Fenerbahçe 'den neden ayrıldığına dair net bir cevap vermeyen Volkan Ballı “Bu hayatımın Sonuna kadar gidecek. Bunu açıklamayacağım. Fenerbahçe 'nin geleceğini artık görmediğim için Fenerbahçe 'den ayrıldım. Aziz Yıldırım zor bir insan. Ben görevdeyken çok çalıştım ama bunu Fenerbahçe için yaptım .

AZİZ YILDIRIM DİKTÖR GİBİ
Aziz Yıldırım diktatör.. Maalesef öyle… Aziz Yıldırım Fenerbahçe 'yi diktatör gibi yönetiyor. Ruh hali iyi değil. Onun adına üzülüyorum. Sonrada değişmeye başladı. Eleştiriyi kabul etmiyor. Bende değiştiği için sessiz sedasız ayrıldım. O değişimi doğru bulmadığım için ayrıldım.

FENERBAHÇE İKİYE BÖLÜNDÜ
Fenerbahçe şu anda ikiye bölündü. Bir taraf Fenerbahçe, bir taraf Azizbahçe… Aziz Yıldırım soyunma odasına girip futbolculara kızıyordu. Soyunma odasına girmeyi kendine hak görüyordu. Türkiye 'de sistem böyle.. Başkanlar sportif direktör.

ALEX 'İN GİDİŞİ KARA BİR LEKEDİR
Ben Allah 'tan başkasına hesap vermem. İnsanları eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz. Kimse kulübün üzerinde olamaz. Önemli olan bu isimlerin gidiş şekilleri… Alex 'in gidişi Fenerbahçe tarihi için kara bir lekedir..

RUH HALİ BOZUK
Aziz Yıldırım eleştiriyi bir türlü kabul etmiyor. Ama kendisi kulüpte muhalefetteyken Aziz Yıldırım 'a “Mikser Aziz” diyorlardı. Biz hepimiz Fenerbahçeliyiz. Fenerbahçeli 'den, Fenerbahçeli 'ye düşman olmaz. Eğer konuşursan düşmansın. Ben ruh halinin iyi olmadığını düşünüyorum. Artık belki de çok yoruldu.

EKMEĞİMLE OYNADI
Ben Metris 'e Aziz Yıldırım 'ı ziyaret gitmedim ama geçmiş olsun dileklerimi yakınları vasıtasıyla ilettim. Ben ondan çok ağır bir söz duydum. İnsanın ekmeğiyle oynanmaz. Ben Aziz Yıldırım 'a çok kırıldım ve hiçbir zaman sahtecilik yapmadım. Fenerbahçe şu anda kötü yönetiliyor.

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM
Aziz Yıldırım 'ın bir televizyon kanalında kendisini kast ederek söylediği “Alkolik” sözlerine de yanıt veren Ballı “Ben Aziz Yıldırım 'ın içtiği kadar içmiyorum. Bu belden aşağı vurmaktır. Böyle bir şeyde yok zaten. Ben cevap vererek o seviyeye inmem. Herkesin kullandığı kadar alkol kullanıyorum. Herkesi kucakladığı zaman Aziz Yıldırım 'a hakkımı helal ederim. Şu anda herkesi kucaklamıyor.

ALEX GERİ DÖNECEK
Alex 'in Türkiye 'ye tekrar döneceğini söyleyen Ballı, Fenerbahçe 'de yetki karmaşası olduğunu da sözlerine ekledi.

BEYAZ GAZETE
Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
16 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı