UEFA - Trabzonspor Lokeren: 1-1 Maç Özeti ve Golleri ( 06 Kasım 2014)

Trabzonspor Lokeren Maç Özeti İzle-Lokeren Trabzonspor UEFA Maçı Geniş Özeti ve Golleri İzle... Trabzonspor ile Lokeren UEFA Avrupa Ligi maçında karşılaştı. Trabzonspor deplasmanda Lokeren'le 1-1 sonuçlandı. Trabzonspor'un golünü Waris, Lokeren'in golünü ise Patosi kaydetti. İşte Trabzonspor Lokeren UEFA maçının geniş özeti...
Uefa Avrupa Ligi Trabzonspor Avrupa Ligi 


UEFA Avrupa Ligi'nde Lokeren'e konuk olan Trabzonspor, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. 5. dakikada 1-0 geri düşmesine karşın Waris'in golüyle maçtan bir puan çıkardı ve 2. tura çıkma yolunda büyük avantaj elde etti.

Fırtına, Belçika'da şok golle geriye düştü. Ancak ilerleyen dakikalarda Trabzonspor hayata döndü. Bordo-Mavililer, eşitliği elde etti, farkı açma ve gruptan çıkma şansını elinin tersiyle itti.

Bosnalı teknik adam, Akhisar Belediyespor maçındaki tercihleriyle adeta, “Beni kovun” demişti. Belçika ' da basın toplantısında söylediği sözlerle ve Cardozo ' yu yedek bırakarak da bunu ne kadar istediğini bir kez daha gösterdi. İşi garantiye almak için de yine kendini tribüne göndertti!

LOKEREN - TRABZONSPOR: 1-1 MAÇ SONUCU

Lokeren:
Barry, Galitsios, Maric, Scholz, Odoi, Persoons, Overmeire (Dk. 53 Ngolock), Junior Dutra, Patosi, De Pauw (Dk. 79 Abdurahimi), Leye

Trabzonspor:
Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Musa Nizam, Medjani, Constant, Fatih Atik (Dk. 86 Sefa Yılmaz), Mehmet Ekici (Dk. 76 Salih Dursun), Waris, Yatabare (Dk. 90+3 Cardozo)

Goller:
Dk. 5 Patosi (Lokeren), Dk. 45+2 Waris (Trabzonspor)

Sarı kartlar:
Dk. 14 Fatih Atik (Trabzonspor), Dk. 21 Junior Dutra, Dk. 27 Odoi (Lokeren)
7 Kasım 2014 Cuma günü yayınlandı