U.S. Polo Assn. İle İlk Kez Türkiye’de

Türkiye ' nin ilk polo maçını U.S. Polo Assn. ana lisansörü Aydınlı Grup düzenledi.
Özge Ulusoy Sema Şimşek Ebru Güzel Didem Soydan İtalyan 


“Kralların sporu” olarak bilinen polo, dünyaca ünlü moda markası U.S. Polo Assn. ile ilk kez Türkiye ' ye geldi. Markayı 42 ülkede temsil eden Aydınlı Grup ' un İstanbul Atlı Spor Kulübü ' nde düzenlediği “U.S. Polo Assn. Arena Polo Cup İstanbul”a yapıldı.

U.S. Polo Assn. Dünya Başkanı ve CEO ' su David Cummings, Bu spor dünyada ilk kez özel bir girişim sayesinde bir ülkeye geldiğini söyledi.U.S. Polo Assn. Dünya Başkanı ve CEO ' su David Cummings, Aydınlı Grup bu efsanevi sporun enerjisini Türkiye ' ye taşıyarak müthiş bir iş çıkardığını vurgulayarak, ' Polo sporu dünyada ilk kez özel bir girişim sayesinde bir ülkenin vatandaşlarıyla buluştu. ' U.S. Polo Assn. Arena Polo Cup İstanbul ' la polo maçlarının eğlence ve heyecan dolu bir aile etkinliği olduğunu izleyicilere tüm canlılığıyla gösterdik” dedi.

Aydınlı Grup Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Said Kavurmacı, Topraklarımıza bu sporun ilk tohumlarını atmaktan gururlu olduğunu ifade etti.İtalyan La Mimosa Team karşısında maçı 7-6 kazanan U.S. Polo Assn. Team, temsili kupayı alırken, polo geleneği uyarınca en başarılı oyuncu ve en değerli at da ödüllendirildi.

U.S. Polo Assn. Arena Polo Cup İstanbul kapsamında, kupa töreninin ardından U.S. Polo Assn. ' nin 2012-2013 Sonbahar-Kış ve yeni DenimCo. koleksiyonlarının tanıtımı için Türkiye ' nin 100 mankenli ilk arena defilesi düzenlendi.

Moda gösterisinde, aralarında Çağla Şıkel, Özge Ulusoy, Sema Şimşek, Ebru Güzel, Didem Soydan ve Serkan Tan ' ın da bulunduğu mankenler yer aldı. Miss & Mr. Model of Turkey kralı Arman Duhan ve kraliçesi Sinem Özgenoğlu da arena defilesinde podyuma çıktı.
Özge Ulusoy Hakkında
Universitenin ilk iki yilini da ayni okulda okuyarak ucuncu sinifta yatay gecisle Mimar Sinan Universitesi Devlet Konservatuarina gecti. Burada da bir yil egitim aldiktan sonra son senesinde sinif atlayarak Klasik Bale bolumunden mezun oldu. 2001 yilinda katildigi Elite Model Look yarismasinda 3.luk unvanini kazanarak Gaye Sokmen Ajansa kayit oldu. 2003 yilinda Miss Turkey guzellik yarismasinda 2. lik derecesini kazandiktan sonra Ugurkan Erezle t...
devamı
Sema Şimşek Hakkında
Mankenliğe lise yıllarında başladı. 1994 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. 1995 Best Model Of The World'de dördüncü seçildi. 1998 yılında düzenlenen Paris Moda Haftası'nda Jean Louis Scherrer'in defilesinde yer aldı. 2001 yılında kendisi gibi model olan Burak Hakkı ile evlendi.Kurtlar Vadisi Pusu'da İnci Tataroğlu karakterini canlandırmaktadır. Filmografisi: 2002: Azad 2004: İstanbul Şahidimdir 2007-: Kurtlar Vadisi Pusu ...
devamı
16 Eylül 2012 Pazar günü yayınlandı