Trabzonsporlu Volkan Şen Ağladı (Taraftar Volkan Şen Kavgası)

Trabzonsporlu Volkan Şen Ağladı (Taraftar Volkan Şen Kavgası) Trabzonspor Çaykur Rizespor maçında taraftarların protesto ettiği futbolcu Volkan Şen, Hüngür hüngür ağlayarak sahadan ayrıldı. Trabzonspor takımında sergilediği performans ile bazı atarftarların tepki gösterdiği Volkan Şen, oyunun durduğu bir esnada bir taraftar ile atışmaya başladı. Taraftarın sarf ettiği sözler sonrasında bordo mavili oyuncu ağlamaya başladı bu durum karşısında şaşıran Trabzonspor ve Çaykur Rizesporlu futbolcularda oyuncuya destek vermek istedi. Ancak Volkan Şen hocası tarafından maçın 43. dakikasında oyundan alındı ve yerini ise Malouda'ya bıraktı.
Çaykur Rizespor Trabzonspor Volkan Şen 


Bu arada Yıldız futbolcu sahayı terk ederken bile hüngür hüngür ağladı.

Avni Aker Stadı'nda dün akşam ilginç bir olay yaşandı. Trabzon- Rize maçının 44. dakikasında taç çizgisine gelen Volkan Şen ile taraftarlar arasında tartışma yaşandı. Küfürleşmeler olunca Volkan gözyaşlarını tutamadı. Arkadaşlarının sakinleştirdiği Volkan gözyaşlarını formasına silerek hakem Bülent Yıldırım'dan da izin alıp sahayı terk etti. Teknik direktör Akçay büyük bir şok yaşadı, takım yaklaşık 3 dakika sahada 10 kişi mücadele etti. İlk yarının uzatma dakikasında ise Volkan'ın yerine oyuna Malouda girdi ve Trabzon'un galibiyet golünü attı.

YASA DEVREYE GİRDİ

Volkan'ın çıkmasından sonra küfür olayının yaşandığı tribün karıştı. Bazı taraftarlar ' Niye küfür ettiniz ' diye bu kişilere saldırdı. Volkan'a küfür eden şahıslardan biri sigara yakmaya çalışırken polisler tarafından stat dışına çıkarıldı. Olaya karıştığı belirlenen 4 taraftar Spor Şiddet Yasası uygulaması çerçevisinde stattan çıkarılarak karakola götürüldü. Bu kişiler, sorgulamanın ardından savcılığa sevk edildi.

TERK ÖRNEKLERİ ÇOK DEĞİL

Volkan'ın küfür sonrasında sahayı terk etmesinin bir benzerini hakem Serdar Çakman yaşamıştı. Çakman taraftarın küfür etmesi üzerine 25 Ocak 1995'te Kocaeli- Samsun maçını yarıda bırakmıştı. Federasyon maçı tekrar ettirince de Çakman, ' Beni yalnız bıraktınız ' diyerek hakemliği bırakmıştı.

27 Ağustos 2013 Salı günü yayınlandı