Sunderland Manchester City: 1-0 Maç Özeti Haberi 

Sunderland Manchester City: 1-0 Maç Özeti ve Golü izle... Premier Lig'de lider Manchester United'in en yakın takipçisi olan Manchester City, deplasmanda Sunderland'e mağlup oldu. Sahadan 1-0 galip ayrılan ev sahibi takımın golünü Adam Johnson attı. İngiltere Premier Lig'in 19. hafta mücadelesinde, Sunderland evinde ağırladığı Manchester City'yi, eski bir City'li olan Adam Johnson'un 53. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.
Manchester City Manchester 


Premier Lig'in 19. hafta karşılaşmasında Sunderland, Manchester City'yi ağırladı.

Sahadan 1-0 galip ayrılan Sunderland, çok kritik bir galibiyete imza attı. Ev sahibi takım puanını 22'ye yükselterek alt sıralardan kurtulma adına derin bir nefes aldı. Lider Manchester United'in en yakın takipçisi olan City, üst üste aldığı iki galibiyetin ardından mağlubiyeti hanesine yazdırdı. Manchester City 39 puanda kalarak United ile puan farkının 7'ye çıkmasına engel olamadı.

Karşılaşmanın 8. dakikasında Vincent Kompany'nin kafa vuruşunda top direkten dönerken, devam eden pozisyonda kaleci gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlendi sonuçlandı.

Sunderland, dakikalar 53'ü gösterdiğinde skorda üstünlüğü ele geçirdi. Adam Johnson, oldukça uzak bir mesafeden çektiği sert şutla kaleci Joe Hart'ı mağlup etti ve skoru 1-0'a getirdi.

Karşılaşmanın son bölümlerinde konuk takım City, Sunderland kalesinde çok ciddi baskı kurmasına rağmen gol ya da goller bulamadı.

Karşılaşmanın 90 dakikası Sunderland'ın 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

27 Aralık 2012 Perşembe günü yayınlandı