Steaua Bükreş - Chelsea: 1-0 Maç Özeti

Steaua Bükreş - Chelsea: 1-0 Maç Özeti ve Golü İzle... UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Steaua Bükreş, sahasında İngiliz devi Chelsea'yi 1-0 mağlup etti. Steaua Bükreş'in golünü Raul Rusescu (34') kaydetti. Kötü bir sezon geçiren Chelsea, Bükreş'teki Avrupa Ligi mücadelesinden 1-0'lık mağlubiyetle döndü.
Avrupa Kupası Uefa Avrupa Ligi Bükreş Chelsea Chelsea Fc 


UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Romen ekip Steaua Bükreş, İngiliz devi Chelsea'yi Stadionul Steaua'da konuk etti. 27557 kapasiteli stadın tamamını dolduran Steaua Bükreş taraftarları takımlarına büyük bir destek verdi.

İlk yarının 33. dakikasında ceza sahası içerisindeki Ryan Bertrand, rakibi Raul Rusescu'yu çekti ve hakem faul kararı olduğunu tespit ederek penaltı noktasını gösterdi. Hakem bu hareketi sonucu Chelsea'den Ryan Bertrand'a sarı kart gösterdi. 34. dakikada Steaua'dan topun başına gelen Rusescu takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıyan golü kaydetti.

Bu skor hem ilk yarının hem de ikinci yarının sonucu oldu ve Chelsea, UEFA Avrupa Kupası son 16 ilk maçında Steaua Bükreş'e 1-0 mağlup oldu. Steaua Bükreş bu skorla rövanş maçı için avantaj yakalamış oldu.


8 Mart 2013 Cuma günü yayınlandı