Sow’dan Emenike’ye Destek

Fenerbahçe ' nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, Beşiktaş maçında taraftardan gelen tepkiler sebebiyle oyunu terk etmek isteyen Emenike ' ye destek çıktı.
Meireles Süper Lig Beşiktaş Moussa Sow Fenerbahçe 


Spor Toto Süper Lig ' in 25. haftasında sahasında Beşiktaş ' ı ağırlayan sarı-lacivertli ekip, Sow ' un son dakikalarda attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan golcü oyuncu Sow, “Çok önemli bir maçı geride bıraktık. 3 puanı almak zorundaydık. Oyunun başında birkaç pozisyon bulduk ama golle buluşturamadık. Pozisyon anlamında Fenerbahçe tarafında çok büyük bir baskı vardı ama Beşiktaş ' tan daha az baskı gördük. İkinci yarıda yine biz gol atmayı denedik ve maçın sonunda bizi rahatlatan golü atmayı başardık” dedi.

“EMENIKE ' NİN ARKASINDA OLMAK ZORUNDAYIZ”

Emenike için çok zorlu bir akşam yaşandığını dile getiren Sow, “Hepimiz onu desteklemeye çalıştık. Taraftarların benimle ilgili yaptığı tezahüratlarla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Biz onun her gün nasıl çalıştığını görüyoruz. 7 gün 24 saat onunla birlikteyiz ve onun bu takım için neler yapmak istediğini biliyoruz. Emenike çok iyi bir insan. Onun arkasında olmak zorundayız. Umarım onun için de goller gelecektir. Üzgündü ve o da bu üzüntünün sonucunda formasını çıkardı. Bunun dışında bir şey söyleyemem. Ben ısınmak için kenara gitmiştim ve Meireles ' in yerine sahaya gireceğimi biliyordum. Emenike ' nin formasını çıkarttığını bile görmedim” diye konuştu

23 Mart 2015 Pazartesi günü yayınlandı