Sneijder İstanbulda! (Taraftar bekleyişi)

Galatasaray'ın yeni transferi Sneijder İstanbul'da!..Wesley Sneijder Aydın Doğan'a ait özel uçakla İstanbul Atatürk Havaalanı'na indi. Hollandalı yıldızı yaklaşık 2000 taraftar bekliyor.
Ünal Aysal Wesley Sneijder Galatasaray Kulüp Başkanı 


ÖNCE FLORYA'YA GİDECEK

Wesley Sneijder, havaalanından ayrıldıktan sonra ilk olarak Florya'ya, Fatih Terim'le görüşmeye gidecek.

GS Store mobil satış aracı da forma satışı için Atatürk Havaalanı'na yönlendirildi.

UÇAKTA 10 KİŞİLİK EKİP

Inter'ın Dünyaca ünlü futdbolcusu Wesley Snejder'i Türkiye'ye getiren özel uçakta 10 kişi bulunuyor.

Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, Kulüp Başkanı Ünal Aysal'ın Danışmanlarından Sinan kalpakçıoğlu, Menacer Ali Güven'in yanısıra şu isimler bulunuyor.

Wesley Sneijder, eşi Yolantha Cabau, Jeefrey Snejider, Barry Sneijder, Soren Lerby (Sneijder'in menaceri), Rıdoıne Diba ve Arlette Paul.

İTALYA'YA VEDA MESAJI YOLLADI


Galatasaray'ın Inter'den transfer ettiği Sneijder, Milano'dan İstanbul'a da doğru yola çıktı. Galatasaray İcra Kurulu üyesi Lütfi Arıboğan'ın da eşlik ettiği Sneijder'i taşıyan özel uçak Milano Havalimanı'ndan İstanbul'a doğru saat 13:30 sularında havalandı.Hollandalı yıldız, kendisini İstanbul'a getirecek uçağa binmeden önce Twitter'dan mesajını yolladı.

Sneijder'in twitter'a gönderdiği mesaj şöyle: ' Merhaba Milan, her şey için teşekkürler. Her zaman kalbimde olacaksınız. Taraftarlara teşekkürler. İstanbul'a doğru yola çıktım... Heyecanlıyım! ' mesajını yazdı.

BENİ 5 BİN KİŞİ Mİ KARŞILAYACAK?

Uçakta Lütfi Arıboğan'la Wesley Sneijder arasında ilginç bir diyalog da yaşandı. Arıboğan, Hollandalı yıldıza ' Seni havaalanında 5 bin kişi karşılayacak, bunu biliyor musun? ' diye sordu. Sneijder ise ' Gerçekten beni 5 bin kişi mi karşılayacak? ' diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

21 Ocak 2013 Pazartesi günü yayınlandı