Sivasspor Fenerbahçe: 0-0 Maç Sonucu

Sivasspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Sivasspor Fenerbahçe maçı bu akşam saat 18:30'da başlıyor. Sivasspor Fenerbahçe maçı ATV'den canlı yayınlanacak. Sivasspor Fenerbahçe maçı Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak. Sivasspor Fenerbahçe Maçını Serkan Çınar yönetecek. Fenerbahçe Sivasspor Maçının özetini maçın hemen ardından BeyazGazete.Com'dan izleyebilirsiniz. Fenerbahçe Sivasspor maçını saat 18:30'dan itibaren BeyazGazete.com'dan canlı izleyebilirsiniz...
Sivasspor Türkiye Kupası Aykut Kocaman Fenerbahçe 


Maçı Saat 18:30'dan İtibaren Bu Sayfadan Canlı İzleyebilirsiniz...

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda geçen hafta Bursaspor'u 3-0 yenerek yarı finale yükselmeyi garantileyen Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında liderlik garantisi arıyor. Ev sahibi ekibin amacı ise maçtan puanla ayrılıp tur biletini kapmak. Bu arada iki takım hafta sonu ise İstanbul'da lig mücadelesine çıkacak.

FENERBAHÇE - GÖZTEPE: 4-0 MAÇIN ÖZETİ




Kupada yaptığı 4 maçta 4 galibiyet alarak yoluna yenilgisiz devam eden Fenerbahçe, bugün Sivasspor deplasmanından puanla dönerekliderliği de garantilemek istiyor. Aynı şekilde ev sahibi ekip de bu maçtan en az 1 puan alıp tur biletini cebine koyma amacında... Yiğidolar'ın liderlik hesaplarını son haftaya taşıması için ise sarı lacivertli rakibini yenmesi gerekiyor.

Sivasspor gruba 2-0'lık Fenerbahçe yenilgisi ile başladı. Ardından kendi evinde Bursaspor'u 2-1 yenen kırmızı beyazlılar, 1461 Trabzon ile üstüste oynadığı iki maçta deplasmanan 1-1'lik sonuçla dönüp, evinde 2-1 galip geldi.

Sarı-lacivertliler ise A Grubu'ndaki ilk maçında kendi sahasında Sivasspor'u, ikinci maçında deplasmanda 1461 Trabzon'u 2-0'lık skorlarla geçti. Üçüncü maçında deplasmanda 3-2 yendiği Bursaspor'u, dördüncü maçında kendi sahasında da 3-0 mağlup eden Fenerbahçe turu geçmeyi garantiledi.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman, bekleneni veremeyen Milos Krasic'i maç kadrosuna almadı. Krasic'in yanı sıra cezalı Gökhan Gönül, Nijerya Milli Takımı'nda bulunan Yobo, sakatlıkları bulunan Selçuk Şahin ve Sezer Öztürk ile genç oyuncu Recep Niyaz, Sivas'a götürülmedi. Omzundaki sakatlığı nedeniyle Gaziantepspor maçı kadrosuna alınmayan Stoch ise Sivasspor maçı kadrosunda yer aldı.

Kocaman'ın daha önceki kupa maçlarında olduğu gibi Sivasspor maçında da yedek ağırlıklı bir ilk 11'e görev vermesi bekleniyor.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetecek. Karşılaşmayı BeyazGazete.Com'dan canlı aktarılacak.

Muhtemel ilk 11'ler

Sivasspor:
Borjan, Erhan, Rajnoch, Navratil, Hayrettin, Pedriel, Kadir, Adem, Grosicki, Erman, Eneramo

Fenerbahçe: Volkan, Orhan, Serdar, Egemen, Hasan Ali, M.Topuz, Meireles, M.Topal, Salih, Stoch, Semih

Stat:
Sivas 4 Eylül

Saat: 18.30

Yayın: Atv

Hakem: Serkan Çınar

30 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı