Sinan Engin çıldırdı! Bardağı fırlattı...

Sinan Engini Ahmet Çakar'ın Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili ' Derbi değil, derbiciktir ' sözleri sonrası çılgına döndü. Sinirlerine hakim olamayan Sinan Engin, canlı yayında bardak kırdı.
Derin Futbol Ahmet Çakar Beşiktaş Sinan Engin Fenerbahçe 

Beyaz Tv'de ekrana gelen Derin Futbol dün gece gergin anlara sahne oldu. Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinin tartışıldığı programda eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar'ın sözleri stüdyoyu gerdi.

DERBİ DEĞİL, DERBİCİK
Ahmet Çakar, Pazar günü Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi için ' Yan sanayi ' yorumunu yaptı. Moderatör Ertem Şener ve Sinan Engin'in tepkisi üzerine sözlerini ağırlaştıran Çakar, FB-BJK derbisi için bu sefer de ' Özür diliyorum Sinan alınmış. Beşiktaş-Fenerbahçe derbi bile değildir, derbiciktir. Türkiye'nin derbisi Fenerbahçe-Galatasaray derbisidir. ' ifadesini kullandı.

ÇAKAR'DAN AĞIR MI AĞIR SÖZLER
Ahmet Çakar'ın bu sözleri stüdyoyu karıştırırken, moderatör Ertem Şener ünlü yorumcudan özür dilemesini istedi. Bu sözler üzerine Çakar ' Az bile söylemişim. Yan sanayi değil, derbicik değil, İstanbul'da oynanacak olan Sarıyer-Fenerbahçe maçından bir kademe daha yüksek ' diye konuştu.

SİNAN ENGİN ÇILDIRDI

Çakar'ın Beşiktaş hakkında söylediği ifadeler, Sinan Engin'i sinirlendirirken ünlü yorumcu bir anda çılgına döndü. Sinirlerine hakim olamayan Sinan Engin, ' Yeter artık ' diyerek önünde bulunan bardağı duvara fırlattı.

BEYAZ GAZETE



Derin Futbol Hakkında
Akıllara takılanlar, perde arkasında yaşananlar, konuşmaya cesaret edilemeyenler DERİN FUTBOL’da masaya yatırılıyor… AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER her hafta DERİN FUTBOL'da biraraya geliyor…Dev kadro, gündem yaratan konularla Pazartesi akşamları 23.30'da Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
Ahmet Çakar Hakkında
Çakar, hakemlik kariyeri boyunca 100’ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti. Avrupa Şampiyonası'nda üst düzey maç yönetmiş tek Türk hakemidir. Hakemlik kariyerini noktaladıktan sonra gazete, köşe yazarlığının yanısıra radyo ve TV'de yorumculuk yapmaktadır. Uzun süre Telegol programında yorumculuk yapan Ahmet Çakar, 2002 yılında Mecidiyeköy'de Profilo Alışveriş Merkezi'nin arkasında bulunan sağlık ocağından çıkarken vurulmuşt...
devamı
Sinan Engin Hakkında
Türkiye U-17kez de Türkiye U-21 Türk milli takım forması giymiştir. Ümit Milli Takım Menajerliği yapan Engin, Beyaz TV'de futbol yorumculuğu yapmaktadır. Aktif futbol hayatının ardından sırasıyla Kuşadasıspor, Boluspor ve Ankaraspor'da görev almıştır. Seda Sayan ile olan evliliğinden, 1990 doğumlu oğlu Oğulcan Engin, Beşiktaş altyapısında futbola başladı ve bir süre futbolculuk kariyerini sürdürdü. Ayşe Karasu ile yaptığı ikinci evliliğinden E...
devamı
17 Mart 2015 Salı günü yayınlandı