Sevilla Barcelona: 1-4 Maç Özeti

Sevilla Barcelona: 1-4 Maç Özeti ve Golleri... İspanya La Liga ' nın 23. haftasında Barcelona deplasmanda Sevilla ile karşı karşıya geldi. Barcelona zorlu Sevilla deplasmanından 1-0 geriye düşmesine rağmen 4-1 galip ayrıldı. Sevilla ' yı deplasmanda 4-1 yenen Barcelona averajla liderliğe yükseldi. Barcelona'nın gollerini Messi (2), Alexis Sanchez ve Fabregas kaydetti. Sevilla'nın tek golünü Moreno attı..
Maç Özeti Barcelona Sevilla 


Barcelona, NTV Spor Smart HD ' den canlı yayınlanan karşılaşmada Sevilla ' yı Alexis Sanchez ve Messi(2) ' nin golleriyle 3-1 mağlup etti. Bu galibiyetle puanını 57 ' ye çıkaran Katalan ekibi, haftaya lider giren Atletico Madrid ve Real Madrid ile puanını eşitledi. Barcelona averajla yeniden zirveyi ele geçirdi.

La Liga ' nın 23. haftasında Atletico Madrid deplasmanda Almeria ' ya 2-0 yenilirken, Real Madrid de Villarreal ' i 4-2 ' lik skorla mağlup etmişti. Yoğun yağmur yağışı altında oynanan karşılaşmaya etkili başlayan taraf Sevilla oldu. Ev sahibi takım 15. dakikada Moreno ' nun attığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Sevilla kalesine daha etkili gelmeye başlayan Barcelona, 34. dakikada sahneye çıkan Alexis Sanchez ' in golüyle skora 1-1 eşitlik getirdi.

İlk yarının son bölüme girilirken Messi, 44. dakikada kaleci Beto ' yu mağlup ederek Barcelona ' yı deplasmanda 2-1 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmazken, Katalan ekibi soyunma odasına 2-1 üstün gitti. İkinci devreye de hücumda hızlı giren Barcelona, 56. dakikada Messi ' nin rakip fileleri birkez daha havalandırmasıyla skoru 3-1 ' e getirdi. 73. dakikada Pedro ' nun yerine oyuna giren Fabregas, 88. dakikada attığı golle farkı 3 ' e çıkardı: 1-4.

Karşılaşmanın kalan bölümünde iki takım da yakaladığı pozisyonları gole çeviremezken, Barcelona sahadan 4-1 ' lik skorla galip ayrıldı.


10 Şubat 2014 Pazartesi günü yayınlandı