Sevilla 5-1 Real Betis Maç Özeti Ve Golleri

La Liga'nın en önemli rekabetlerinden birinde Sevilla, Betis'i üstün bir futbol sonucunda farklı mağlup etti ve moral buldu.
Son Dizisi Juan La Liga Endülüs Sevilla 


La Liga'nın 12. haftasında Endülüs derbisinde Sevilla, Betis'i konuk etti.

Mücadeleye ev sahibi ekip fırtına gibi başladı. Henüz ilk dakika içerisinde sahne alan Reyes topu filelere göndererek Sevilla'yı 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. Betis ne olduğunu anlayamadan kalesinde ikinci golü de gördü. 5. dakikada Rakitic'in pasında bu defa Fazio topu filelere göndererek durumu 2-0'a getirdi. Şok bununla da dinmedi. 33'te Reyes bir kez daha hedefi bularak skoru 3-0 yaptı. 43'te bu defa asiste imza atan Reyes, Fazio'nun ikinci golünü atmasını sağladı ve skor 4-0 oldu. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci devreyle birlikte skor olarak rahatlayan Sevilla maçtaki temposunu düşürdü. Betis ise en azından farkı kapatmak için çabalamaya başladı. Ama Ruben Perez, önce 57. dakikada ilk sarı kartını, arkasından 65'te ikinci sarı kartını görerek oyundan atıldı. Bundan bir dakika sonra Juan Carlos'un asistinde Ruben Perez topu ağlara göndererek Betis'in şeref sayısını kaydetti. Son dakikada sahne alan Ivan Rakitic attığı golle maçın sonucunu tayin etti: 5-1.

Bu sonucun ardından Sevilla puanını 18'e yükseltirken, Betis ise 19 puanda kaldı.

Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
19 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı