Samsunsporlu Futbolcular 1 Nisan Şakası

Beşiktaş'ı deplasmanda 1 - 0 mağlup ederek ligde kalma yolunda büyük avantaj yakalayan Samsunsporlu futbolcular, düşme hattındaki rakipleri Medical Park Antalyaspor maçında Bursaspor'un 7 yabancı oynatıldığı için 3 - 0 hükmen mağlup sayılacağı söylenmesi oyuncuları çok üzdü.
Bursaspor Murat Ceylan Sivasspor Antalyaspor Medical Park 


Samsunspor'un deplasmanda Beşiktaş'ı 1 - 0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan Murat Ceylan, ' Galip geldiğimiz için mutluyuz. Ligde kalma umudumuz hala sürüyor. Beşiktaş maçında da net pozisyonlar bulup galip geldik. Sonuna kadar ligde kalmayı kovalayacağız. ' dedi.

Adem de, ' Bir futbolcunun futbol hayatında oynayacağı zor bir süreçten geçiyoruz. Arkadaşlarımla ben herşeyi vermeye çalışıyoruz. Geçen hafta galip geldik. Önümüzde Sivasspor ile bir final maçımız var. Onu kazanmak istiyoruz. ' diye konuştu.

FUTBOLCULARA 1 NİSAN ŞAKASI

Öte yandan bir gazetecinin Samsunsporlu oyunculara yaptığı 1 Nisan şakası Samsunsporlu oyuncuları tedirgin etti. Gazeteci, ' Bursaspor, Medical Park Antalyaspor maçında 7 tane yabancı oyuncu oynattı. Bu nedenle 3 - 0 hükmen mağlup sayılacak. ' demesi üzerine iki futbolcu da kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

Oyuncular, ' Emeklerimize yazık oldu ' diye üzülürken olayın 1 Nisan şakası olduğunun söylenmesi üzerine iki oyuncu da rahat bir nefes aldı.
2 Nisan 2012 Pazartesi günü yayınlandı