Samsunspor - MKE Ankaragücü Maçının Ardından

Spor Toto Kupası A Grubu'nun son haftasında oynanan Samsunspor - MKE Ankaragücü maçından gol sesi çıkmadı.
Bank Asya 19 Mayıs Ankaragücü 19 Mayıs Stadı Samsunspor 


Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında maçın değerlendirmesini yapan Samsunspor Teknik Direktörü Kasım Çıkla, ' İki takım da maçı kazanabilirdi. Onların da pozisyonu vardı, bizimde pozisyonumuz vardı. Ama önemli olan skor değildi. Bizim için bu maçların önemi genç arkadaşlarımızın deneyim kazanmasıydı. Bunun olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımız 6 maç oynadılar Süper Lig takımlarıyla. Bu onlar için iyi bir aşama oldu. İleriki futbol yaşamlarında faydalı olur. Samsunspor'un bu arkadaşlarımızdan ilerleyen zamanlarda faydalanacağını düşünüyorum ' dedi.

Her iki takımında genç oyunculara yer verdiğini belirten MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise, ' İki takım da bu sezon Süper Lig'e veda ettiler. İki takımında yakışmayacağı yer Bank Asya 1. Lig. İnşallah iki takımda Bank Asya 1. Lig'de başarılı olur ve Süper Lig'e dönüş yaparlar ' diye konuştu.

Ankaragücü Hakkında
Makine Kimya Endüstrisi Ankaragücü ya da kısaltmasıyla MKE Ankaragücü, futbol ve voleybol dallarında etkinlik gösteren Ankara merkezli spor kulübü. Kulüp özellikle futbol branşıyla tanınır. Futbol kulübü maçlarını Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynamaktadır....
devamı
14 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı