Saivet'in gözü Avrupa'da - SİVAS

- Henri Saivet'in açıklamaları - Faruk Taşseten'in açıklamaları - Futbolcunun Sivas spor atkısıyla poz vermesi Saivet'in gözü Avrupa'da - Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivas spor'un Newcastle United'dan sezon sonuna kadar kiraladığı orta saha oyuncusu Saivet, kırmızı - beyazlı ekip ile Avrupa kupalarına katılmak istiyor - Senegalli futbolcu Saivet: - "Buraya takımımı üst sıralara taşımak ve belki de Avrupa kupalarına gitmek için geldim"SİVAS (AA) - Demir Grup Sivas spor'un, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'dan kiralık olarak renklerine bağladığı Senegalli futbolcu Henri Saivet, kırmızı - beyazlı formayla Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyor.Gazetecilere açıklamalarda bulunan Saivet, Türkiye'de oynayan futbolcu arkadaşlarına Sivas spor'u sorduğunu ve kırmızı - beyazlı takım hakkında araştırma yaptığını belirterek, "Çok iyi referanslar söylediler, onun için burayı tercih ettim." dedi.
Kırmızı - beyazlı ekibin başarısı için çalışacağını dile getiren Saivet, "Buraya takımımı üst sıralara taşımak ve belki de Avrupa kupalarına gitmek için geldim. Bana sosyal medyadan ilgi gösteren taraftarlara teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyım ve Galatasaray maçında forma şansı bulmak istiyorum." diye konuştu.
Sivas spor Kulübü Asbaşkanı Faruk Taşseten de Saivet'in transferinden mutlu olduklarını dile getirdi. Saivet ile sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlu anlaştıklarını aktaran Taşseten, "İnşallah güçlü ve daha iyi bir takım olacağız. Yiğidoları bundan sonra hiçbir bahane olmadan maçlara bekliyoruz." ifadelerini kullandı.Taşseten, kırmızı - beyazlı ekibin Saivet ile transferi noktaladığını sözlerine ekledi. - Saivet sözleşme imzaladıBu arada Saivet, Sivas spor Kulübü Başkanvekil Erdal Sarılar'ın ofisinde kendisini Demir Grup Sivas spor'un renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı.Kulüpten yapılan açıklamada, 27 yaşındaki futbolcunun kariyeri hakkında bilgiler verildi.
Açıklamada, "Henri Saivet'e Sivas 'a hoş geldin diyor, Demir Grup Sivas spor forması altında başarılar dileriz." ifadesi kullanıldı.Kırmızı - beyazlı ekibin devre arası transfer döneminde Kardemir Karabükspor'dan Paul Papp ve dünyaca ünlü Brezilyalı oyuncu Robinho'yu transfer ettiği de anımsatıldı.
İngiltere Referans Sosyal Medya Devre Arası Transfer Dönemi 

31 Ocak 2018 Çarşamba günü yayınlandı