Roma Milan: 4-2 Maç Özeti

Roma Milan: 4-2 Maç Özeti ve Golleri İzle... Serie A'da haftanın karşılaşmasında zor günler geçiren iki büyük takımın heyecan dolu mücadelesinde Roma 4-2 galip gelen taraf oldu. Serie A'da dünün en önemli maçında, Roma, Milan'ı 4-2'lik skorla mağlup etti.
Serie A Takımları Juventus Milan İtalya 


Fenerbahçe'nin eski hocası Zdenek Zeman yönetiminde istikrarsız sonuçlar alan fakat hücum futbolu oynayan Roma, ekonomik olarak sıkıntıda olan Milan'ı ağırladı. Totti ve arkadaşları Milan'a patlarken, Milan'ın son dakikalarda attığı goller puana yetmedi.

Nicolas Burdisso 13. dakikada perdeyi açtı, devamını 23. dakikada Osvaldo getirdi. Roma henüz ilk bölümde bu gollerle 2-0'ı yakaladı. Genç yıldız Lamela, 30. dakikada Milan'ın umutlarını bitiren golü kaydetti: 3-0... İlk yarı bu skorla sonuçlandı.

61. dakikada Erik Lamela, kendisinin 2., takımının 4. golünü attı ve farkı 4'e çıkardı... 78. dakikada Marquinhos'un atılmasıyla Roma 10 kişi kalırken, 87'de Pazzini'nin penaltısı ve 88'de Krkic'in kaydettiği gol, sadece skorbordun değiştirdi: 4-2.

Roma bu galibiyetle 32 puana yükselirken, Milan 27 puanda kaldı. 18. hafta sonunda Juventus 44 puanla İtalya'da lider durumda.


23 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı