Real Madrid - Real Zaragoza: 4-0 (İspanya La Liga Maç Özeti)

Real Madrid - Real Zaragoza: 4-0 Maç Özeti ve Golleri izle...
Barcelona Gonzalo Higuain Eflatun La Liga Ronaldo 


Son şampiyon Real Madrid, evinde ağırladığı Real Zaragoza'yı fazla zorlanmadan mağlup etti. Rakibini 4-0 yenen ev sahibi, Barcelona ile arasındaki puan farkını korudu.

İspanya La Liga'da Real Madrid, Santiago Bernabeu'da konuk ettiği Real Zaragoza'yı 4-0 mağlup etti ve galibiyet serisini 3 maça çıkardı. Eflatun-beyazlı ekibe 3 puanı getiren goller, Higuain, Di Maria, Essien ve Modric'ten geldi.

NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanan maçta Real Madrid, sahasında konuk ettiği Real Zaragoza'yı 4-0 ile geçti.

Maçın ilk dakikalarında Real Madrid, istediği baskıyı rakibi üzerinde kurmakta zorlandı. Hızlı gelişen Zaragoza atakları, Eflatun-beyazlı ekibin kalesinde tehlikeli olmayı da başardı. Ancak Zaragoza, gol için umutlandığı dakikalarda kalesinde golü gördü.

23. dakikada sahneye çıkan Gonzalo Higuain, Real Madrid'i 1-0 öne geçirdi. Modric'in kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Albiol'un kafa vuruşunda kaleciden dönen topu tamamlayan Arjantinli, takımının ilk golüne imza attı.

Real Madrid, bu golden 2 dakika sonra farkı 2'ye çıkardı. Sağ taraftan Zaragoza ceza sahasına giren Angel Di Maria, ilk vuruşunda savunmayı geçemedi. Dönen topu yeniden kaleye gönderen Arjantinli, bu kez de kaleci Roberto'ya takıldı. Ancak 3. şansı önünde bulan Di Maria, sert bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi.

Mücadelenin ilk yarısı da bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda ise oyunun temposu, Real Madrid'in kontrolündeydi. 2 farklı üstünlüğünü son dakikalara kadar korumayı başaran ev sahibi, 89'da farkı 3'e çıkarmayı başardı. Fransız oyuncu Benzema, çalımlarla Zaragoza ceza sahasına girerken, şık bir şekilde Essien'e bıraktı. Essien de yerden düzgün bir vuruşla skoru 3-0 yaptı.

Artık maçın 90+2'sinde ise sahneye Luka Modric çıktı. Ronaldo'nun sert şutunda top, kaleci Roberto'da döndü. Ceza sahası içinde yaşanan karambolün ardından Modric, gelişine çok sert vurdu ve takımın 4. golünü kaydetti.

Real Madrid, sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı ve puanını 20'ye çıkardı. Zaragoza ise 12 puanda kaldı.


4 Kasım 2012 Pazar günü yayınlandı