Real Madrid - Getafe: 4-0 Maçın Özeti (17.01.2013)

Real Madrid - Getafe: 4-0 Maçın Özeti ve Golleri İzle (17.01.2013)... La Liga'da 21. hafta mücadelesinde zirveden uzak kalan Real Madrid evinde Getafe'yi ağırladı. Getafe'yi konuk eden Real Madrid, rakibini farklı yendi. Real Madrid ile Getafe karşı karşıya geldi. Ronaldo'nun hat-trick yaptığı karşılaşmada eflatun-beyazlılar, ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 4-0 mağlup etti.
Cristiano Ronaldo La Liga Getafe Real Madrid 


La Liga'nın 21. haftasında Real Madrid, Getafe'yi konuk etti. NTV Spor'dan canlı yayınlanan karşılaşmayı Eflatun-beyazlılar, ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-0 kazandı. Ev sahibinin golleri Sergio Ramos ve Cristiano Ronaldo(3)'dan geldi.

İki takım da karşılaşmanın ilk dakikalarında kontrollü oyunu tercih etti. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen mücadelenin Real Madrid birkaç gol pozisyonu üretse de sonuca gidemedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısına Real Madrid, etkili başladı. İkinci yarının ilk dakikalardan itibaren rakip kalede baskı kuran eflatun-beyazlılar, 52. dakikada Sergio Ramos ile öne geçti. Sol taraftan kullanan köşe vuruşunda kaleciyinin hatasını iyi değerlendirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

62. dakikada Cristiano Ronaldo farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. Mesut Özil'in pasıyla hareketlenen Ronaldo, çaprazdan sert vurdu ve durumu 2-0 yaptı.

Golden 3 dakika sonra bir kez daha sahneye çıkan Ronaldo, kendisinin 2, takımının 3. golünü attı.

Karşılaşmadan iyice kopan Getafe karşısında Real Madrid, 72. dakikada Modric'in ceza sahası içerisinde düşürülmesiyle penaltı kazandı. Topun başına geçen Cristiano Ronaldo, skoru 4-0 getirdi. Bu golle maçta hat-trick yapan Portekizli yıldız, ligdeki gol sayısını 21'e çıkardı.

Maçın geri kalan bölümünde başka gol olmazken, Real Madrid, derbide rakibini 4-0 mağlup ederek puanını 43'e çıkardı. Getafe ise 26 puanda kaldı.


Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
27 Ocak 2013 Pazar günü yayınlandı