Real Madrid Celta Vigo: 4-0 Maçın Özeti ve Golleri

Real Madrid Celta Vigo: 4-0 Maçın Özeti ve Golleri İZLE... İspanya Kral Kupası'nda Celta Vigo'yu evinde 4-0 mağlup eden Real Madrid çeyrek finale yükseldi. Real Madrid, Kral Kupası rövanş maçında Celta Vigo'yu 4-0 mağlup etti. Ronaldo, attığı 3 golle takımının çeyrek finale yükselmesinde başrol oynadı. İspanya Kral Kupası ' nda Real Madrid, Ronaldo'nun hattrick yaptığı maçta Celta Vigo ' yu 4-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.
Santiago Barcelona Kral Kupası Trabzonspor Getafe 


İspanya Kral Kupası 5. turunda Real Madrid, Celta Vigo karşısında 2-1 kaybettiği ilk maçın rövanşını farklı aldı: 4-0 Ronaldo üç golle yıldızlaşırken, bir de asist yaparak takımını çeyrek finale taşıdı.

İspanya Kral Kupası 5. tur ikinci maçında Real Madrid, Celta Vigo'yu Santiago Bernabeu'da konuk etti. İlk maçta Celta Vigo'ya 2-1 mağlup olan Real Madrid, rövanşı 4-0 aldı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

3. dakikada Ronaldo gol perdesini açarken, 24'te sahneye bir kez daha Portekizli oyuncu çıktı ve skoru 2-0'a getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı Real Madrid'in 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

72. dakikada Sergio Ramos ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve Real kalan dakikaları 10 kişi oynadı. 87'de ise Ronaldo farkı üçe çıkartan golü kaydetti.

Dakikalar 89'u gösterdiğinde Ronaldo'nun şık asistinde topla buluşan Sami Khedira karşılaşmanın skorunu ilan etti ve Real Madrid sahadan 4-0 galip ayrılarak çeyrek finale yükseldi.




10 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı