Real Madrid Bayern Münih: 1-0 Maç Özeti (23 Nisan 2014)

2014 Real Madrid Bayern Münih Maçı Geniş Özeti İzle... Real Madrid Bayern Münih Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında karşılaştı. Real Madrid Bayern Münih'i 1-0 mağlup etti. Real Madrid'in Bayern Münih karşısında tek golünü Karim Benzema kaydetti. Real Madrid 1-0 galibiyetle Bayern Münih karşısında tur şansını elde etti. Real Madrid Bayern Münih rövanş maçı 29 Nisan'da oynanacak. İşte Real Madrid Bayern Münih maçının geniş özeti...
Karim Benzema Uefa Şampiyonlar Ligi Barcelona Bayern Münih Atletico Madrid 


Real Madrid Bayern Münih Maçı - Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Real Madrid, Santiago Bernabeu'da konuk ettiği son şampiyon Bayern Münih'i Benzema'nın golüyle 1-0 mağlup etti ve rövanş öncesi avantaj yakaladı.

Bayern Münih Real Madrid 2014 -
Bayern Münih, Bernabeu'da maça hızlı başladı. Real Madrid karşısında yarattığı pas trafiği ile üstünlüğü ilk dakikadan itibaren ele alan Almanlar, buna karşılık bir gol pozisyonu üretmekte ise zorlandı. Ancak Guardiola'nın bu baskılı oyununa karşılık, Carlo Ancelotti ise takımını kontra atak stratejisi ile sahaya sürmüştü. Ve İtalyan teknik adam, bunun da karşılığını 19. dakikada aldı. Tehlikeli gelişen bir Bayern Münih atağından sonra çok hızlı çıkan Real Madrid'de, Ronaldo'nun ara pasına hareketlenen Coentrao arka direğe iyi kesti. Oraya hareketlenen Karim Benzema, tek dokunuşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra da maçtaki senaryo değişmedi. Bayern Münih'in topa hakim olarak geçirdiği ilk devre boyunca, Real Madrid 2 kez daha gole yaklaştı. Önce Ronaldo, soldan gelen ortaya kale sahasında istediği gibi vuramadı, daha sonra da sağ çağrazdan karşı karşıya kalan Di Maria üstten auta yolladı. Mücadelenin ilk devresi Real Madrid'in tek gollü üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci yarıda oyundaki tempo oldukça düşüktü. 1-0 önde olan Real Madrid, Bayern Münih'in baş döndüren paslaşması karşısında sadece bir kez hata yaptı. O pozisyonda da Mario Götze'nin kale sahasından vurduğu şutu, kaleci Iker Casillas muhteşem bir refleksle kurtardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Real Madrid, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında son şampiyon Bayern Münih'i 1-0 yenerek, 29 Nisan'da oynanacak rövanş öncesi avantaj yakaladı.

24 Nisan 2014 Perşembe günü yayınlandı