Real Madrid Barcelona Maçı 1-1 Golleri Geniş Özet

Real Madrid 1 Barcelona 1 golleri izle geniş özet izle.. El Clasico maç özeti izle.. Barcelona 1 Real Madrid 1 maç özeti ve golleri izle.. Real Madrid 1 1 Barcelona geniş özet izle golleri izle Fabregas'ın golü
Barcelona Cristiano Ronaldo Real Madrid Lionel Messi 


Real Madrid Barcelona Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? Barcelona Real Madird maçı bu akşam saat kaçta, Barça Real Madrid maçı hangi kanalda! Real Madrid ile Barcelona bu gece El Classico yarı finalinde karşılaşacak. Real Madrid Barcelona maçı bu akşam saat 22.00'dan itibaren Trt 3 spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İspanya Kral Kupası Yarı Finali ilk etap mücadelesinde Real Madrid ile Barcelona, bugün 2013 yılının ilk El Clasico'sunu oynamak üzere karşı karşıya gelecekler. Santiago Bernabeu'daki karşılaşma TSİ 22:00'de başlayacak. Trt Spor ' dan naklen yayınlanacak.

Barcelona, deplasmanda bulaşacağı gol veya gollerle, ikinci etapta Nou Camp'ta oynanacak olan rövanşa avantajlı bir şekilde gitmeyi amaçlarken, Real Madrid ise ligdeki kötü durumu sonrası kupada ve Şampiyonlar Ligi'nde iddiasını sürdürmek istiyor.

REAL'DE BÜYÜK EKSİKLER

Barcelona'yı evinde ağırlayacak olan Real Madrid'de önemli eksikler bulunuyor. Sergio Ramos ve Fabio Coentrao ve Angel Di Maria cezalarından dolayı bu önemli maçta takımlarını yalnız bırakacaklar. Kral Kupası'ndaki son Valencia maçında eline aldığı darbe ile sakatlanan ve sahalardan 12 hafta uzak kalacağı açıklanan Iker Casillas ise mücadelede forma giyemeyecekler. Pepe de sakatlığından dolayı oynayamayacak.

RONALDO SINIRDA

Real Madrid'in süperstarı Cristiano Ronaldo, bu maçta sarı kart görmesi durumunda Barcelona ile oynanacak ikinci karşılaşmada cezalı olacak.

BARCELONA TAM KADRO HAZIR

Rakibi Real Madrid'in aksine sakat veya cezalı oyuncusu bulunmayan Barcelona, Los Galacticos karşısına tam kadro bir şekilde çıkacak. David Villa geçtiğimiz haftalarda sakatlanmasına karşılık Osasuna ile oynanan lig mücadelesinde ilk 11'deki yerini alarak bu sakatlığı atlattığını gösterdi. Katalan devinde oyuncuların formda görüntüsü de dikkat çekiyor. Lionel Messi son Osasuna maçında tam 4 gol kaydederken, Pedro'nun da skor anlamında daha aktif olmaya başladığı görüldü. Andres Iniesta ise kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiriyor. Real Madrid'deki sakat ve cezalılar göz önüne alındığında Barcelona'nın kadro bakımından daha şanslı olduğu söylenebilir.

MOURINHO'NUN SÜRPRİZİ VAR

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun kadroyu maç saatine kadar açıklaması beklenmiyor. Sakat ve cezalılardan dolayı değişikliğe gitmesi beklenen Portekizli teknik adamın, Michael Essien'e savunmanın gerisinde görev verebileceği söyleniyor. Barcelona'nın pas ağırlıklı oyununu bozacak bir taktik uygulaması beklenen Mourinho'nun özel bir taktikle sahaya çıkacağı haberleri İspanyol basınında yer alıyor.

BİR KLASİK: MESSI & RONALDO

Dünyanın merakla beklediği mücadelede şüphesiz herkesin gözü Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo arasındaki çekişmede olacak. En son Nou Camp'ta oynanan ve 2-2 biten lig karşılaşmasında Messi ve Ronaldo takımları adına 2'şer gol kaydetmişlerdi. Cristiano Ronaldo son zamanlarda El Clasico maçlarında oldukça iyi bir form grafiği sergiliyor. Son 6 Barcelona maçında fileleri 7 kez havalandıran Portekizli futbolcu şüphesiz Real Madrid'in hücumdaki en büyük kozu olacak. Lionel Messi ise ligde kaydettiği 33 golle, gol krallığı yarışında Cristiano Ronaldo'nun 12 gol önünde zirvede yer alıyor.

BUSQUETS & ÖZİL MÜCADELESİ

Real Madrid'in hücumdaki beyni olan Mesut Özil ise bu karşılaşmada Sergio Busquets ile oldukça sık karşılaşacak. Genel olarak savunmanın arka bölgesinde serbest bir şekilde oynayan Mesut Özil, Madrid ekibinin ataklardaki yaratıcı gücü konumunda.

ÖNEMLİ NOTLAR

- Real Madrid'in evindeki 31 maçlık yenilmezlik serisi devam ediyor. Los Galacticos tüm arenalarda evinde oynadığı son 31 maçta 26 galibiyet ve 5 beraberlik aldı.
- Real Madrid, Barcelona karşısında evinde oynadığı son 8 karşılaşmadan sadece 1 galibiyet çıkartabildi. Diğer maçların 2'si beraberlik, 5'i de Barcelona'nın üstünlüğüyle sonuçlandı.
- Barcelona tüm arenalarda deplasmanlarda oynadığı son 9 maçın 8'ini kazandı.
- Pedro bu maçta oynarsa Katalanlar adına 200. maçına çıkmış olacak.

MUHTEMEL 11'LER

REAL MADRID
Adan
Arbeola
Varane
Essien
Albiol
Khedira
Alonso
Mesut
Modric
Ronaldo
Benzema

BARCELONA
Pinto
Alves
Pique
Mascherano
Alba
Xavi
Busquets
Fabregas
Pedro
Iniesta
Messi

Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
31 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı