Real Betis - Real Madrid: 1-0 Maçın Özeti

Real Betis - Real Madrid: 1-0 Maçın Özeti izle... Real Madrid, Real Betis deplasmanından 1-0 yenik ayrıldı. Real Betis'in Real Madrid karşısındaki tek golünü Etxebarri kaydetti.
Kaka Cristiano Ronaldo Casillas La Liga Ronaldo 


Real Madrid, konuk olduğu Real Betis deplasmanından 1-0'lik sonuç ile yenik ayrıldı.

İspanya La Liga 13. Hafta mücadelesinde Real Madrid, deplasmanda Real Betis'e 1-0 mağlup oldu. Real Betis'e galibiyeti getiren gol Etxebarria'dan geldi.

Barcelona ile olan puan farkını azaltmanın yollarını arayan Real Madrid, zorlu Real Betis deplasmanında mağlup olmaktan kurtulamadı.

Real Madrid, maç boyunca oyunun üstünlüğünü tam olarak eline alamadı. Üstüne Real Betis'in direnci ve isteği eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. 8. dakikada Angel Di Maria rakip alanda pozisyon yakaladı ancak defans çaprazdan şutunu engellemeyi başardı. 10. dakikada Sami Khedira kaleyi yokladı ancak gol sesi gelmedi. 17. dakikada Benat, orta alanda topu Kehdira'dan söktü, cezasahası dışından sol köşeye vurdu ve Casillas'ı avlayarak durumu 1-0 yaptı. 23. dakikada Ruben Castro takımı adına tehlikeli bir pozisyon yakaladı, fakat gol ile sonuçlandıramadı. 41. dakikada Real defansı yerinde müdahaleyle Ruben Castro şutunu engellemeyi başardı. İlk yarı 1-0 bitti.

Real Madrid, ikinci yarıya yaptığı değişiklikler ile girdi. 50. dakikada Real Betis defansı yerinde müdahaleyle Cristiano Ronaldo şutunu engellemeyi başardı. Angel Di Maria takımı adına tehlikeli bir pozisyon yakaladı, fakat gol ile sonuçlandıramadı. Bu andan sonra Real Madrid ileri uçta daha fazla görünmeye devam etse de istediği golü bir türlü bulamadı. 62. dakikada Kaka , Benito Villamarin stadında çerçeveyi bulan şutunda tehlike yarattı ancak gol gelmedi. 71. dakikada Salva kaleyi yokladı ancak top auta gitti. Real Betis, son bölüme daha çok defansif önlemler alarak sonucu korumaya yönelik girdi. 82. dakikada Cristiano Ronaldo tehlikeli bir vuruş yaptı, fakat top kale çizgisini geçmedi. 89. dakikada Ronaldo, yine kaleyi yokladı ancak top farklı şekilde dışarı gitti. Son anlarda Sergio Ramos'un şutu rakibin koluna çarptı ancak hakem devam kararı verdi. Karşılaşma 1-0 sona erdi.



Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
25 Kasım 2012 Pazar günü yayınlandı