Rasim Ozan'dan çarpıcı Fenerbahçe iddiası

Beyaz Tv futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı ' Yabancı sınırı Fenerbahçe bu sene Avrupaya gidecek diye kalkıyor ' dedi.
Derin Futbol Rasim Ozan Kütahyalı Fenerbahçe Beyaz Tv Aziz Yıldırım 


Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programında, Rasim Ozan Kütahyalı Fenerbahçe hakkında çok bir iddia da bulundu.

Rasim Ozan Kütahyalı, yabancı sınırının Fenerbahçe için kaldırıldığı öne sürerek ' Bu bir Aziz Yıldırım operasyonudur ' dedi.

BEYAZ GAZETE

Derin Futbol Hakkında
Akıllara takılanlar, perde arkasında yaşananlar, konuşmaya cesaret edilemeyenler DERİN FUTBOL’da masaya yatırılıyor… AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER her hafta DERİN FUTBOL'da biraraya geliyor…Dev kadro, gündem yaratan konularla Pazartesi akşamları 23.30'da Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında
Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit, Derin Futbol, Ve Gol, ve Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe programlarında yorumcudur. Kütahyalı, Taraf gazetesindeki köşe yazarlığından önce Sinan Çetin'in firması Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2008'den itibaren Kanal T'de anahaberleri yorumladı. Aynı kanalda Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 içinde Kanal T'den ayrıldı ...
devamı
22 Aralık 2014 Pazartesi günü yayınlandı